20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η συμφωνία Apple – Beats ήταν κοντά σε κατάρρευση πάρα αυτά συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

    Apple-Beats

    Έχουν περάσει σχεδόν 2 βδομάδες από την στιγμή που σας μεταφέραμε την είδηση πως η Apple ήταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Beats Electronics αλλά ακόμη δεν έχουμε ακούσει καμιά επιβεβαίωση πέρα από μια πληθώρα εικασιών και θεωριών του πως και του γιατί.

    Η ηρεμία και η σιωπή που επικρατεί πλέον έκανε πολλούς να πιστέψουν πως μάλλον η συμφωνία απέτυχε και σύμφωνα με μια νέα αναφορά σήμερα όντως κάτι τέτοιο ήταν πολύ κοντά αλλά οι διαπραγματεύσεις ακόμη συνεχίζουν.

    Σύμφωνα λοιπόν με το TechCrunch σήμερα η συμφωνία αν και πέρασε από αρκετά κύματα τελικά θα ολοκληρωθεί.  Για την ακρίβεια διαβάζουμε:

    “Σύμφωνα με πηγές πολύ κοντά στις δύο εταιρείες είχαμε την επιβεβαίωση πως η εξαγορά της Beats από την Apple τελικά θα ολοκληρωθεί παρά το γεγονός πως πολλές φορές οι συνομιλίες οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο. Οι πηγές δίνουν πλέον 70% πιθανότητες πλέον να κινήσουν όλα ομαλά και να ολοκληρωθεί η συμφωνία”

    Φήμες από την Ασία επίσης ανέφεραν σήμερα πως και η Samsung κινήθηκε στην εξαγορά της Beats στις αρχές του χρόνου αλλά η διαπραγματεύσεις είχαν άδοξο τέλος σε αντίθεση με την Apple που όλα δείχνουν εκτός δραματικού απροόπτου πως θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles