Η συμφωνία Apple – Beats ήταν κοντά σε κατάρρευση πάρα αυτά συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

0
219

Apple-Beats

Έχουν περάσει σχεδόν 2 βδομάδες από την στιγμή που σας μεταφέραμε την είδηση πως η Apple ήταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Beats Electronics αλλά ακόμη δεν έχουμε ακούσει καμιά επιβεβαίωση πέρα από μια πληθώρα εικασιών και θεωριών του πως και του γιατί.

Η ηρεμία και η σιωπή που επικρατεί πλέον έκανε πολλούς να πιστέψουν πως μάλλον η συμφωνία απέτυχε και σύμφωνα με μια νέα αναφορά σήμερα όντως κάτι τέτοιο ήταν πολύ κοντά αλλά οι διαπραγματεύσεις ακόμη συνεχίζουν.

Σύμφωνα λοιπόν με το TechCrunch σήμερα η συμφωνία αν και πέρασε από αρκετά κύματα τελικά θα ολοκληρωθεί.  Για την ακρίβεια διαβάζουμε:

“Σύμφωνα με πηγές πολύ κοντά στις δύο εταιρείες είχαμε την επιβεβαίωση πως η εξαγορά της Beats από την Apple τελικά θα ολοκληρωθεί παρά το γεγονός πως πολλές φορές οι συνομιλίες οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο. Οι πηγές δίνουν πλέον 70% πιθανότητες πλέον να κινήσουν όλα ομαλά και να ολοκληρωθεί η συμφωνία”

Φήμες από την Ασία επίσης ανέφεραν σήμερα πως και η Samsung κινήθηκε στην εξαγορά της Beats στις αρχές του χρόνου αλλά η διαπραγματεύσεις είχαν άδοξο τέλος σε αντίθεση με την Apple που όλα δείχνουν εκτός δραματικού απροόπτου πως θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα.

Σχολιασμός στο φόρουμ