22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η πρώτη iOS εφαρμογή της Samsung φέρνει το Gear S2 στο iPhone

    gear-s2_s-health_l-940x666

    H Samsung δουλεύει πάνω στην πρώτη της εφαρμογή για το iOS η οποία θα επιτρέψει στους iPhone χρήστες να χρησιμοποιήσουν το νέο Gear S2 smartwatch της.

    Ο Κορεατικός κολοσσός δουλεύει στην Gear Manager εφαρμογή λοιπόν με την εταιρεία να θέλει να την κάνει διαθέσιμη στο App Store το συντομότερο δυνατό.

    To Gear S2 της Samsung είναι το πρώτο της smartwatch που υποστηρίζει Android συσκευές άλλων κατασκευαστών και όχι μόνο την Galaxy σειρά της εταιρείας.

    Σε μια προσπάθεια λοιπόν το εν λόγω smartwatch να έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στην αγορά η Samsung θέλει να το κάνει και προσβάσιμο και για τους χρήστες των iPhones.

    “H Gear Manager εφαρμογή για το iOS σημαίνει πως οι iPhone χρήστες σύντομα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα από τα ομορφότερα smartwatches της αγοράς” αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles