22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το Popcorn Time ανέβηκε και πάλι online και είναι διαθέσιμο για Mac

    Screen Shot 2015-12-01 at 21.07.44

    To Popcorn Time για ακόμη μια φορά φωνάζει παρών παρά τον πόλεμο και την προσωρινή νίκη της MPAA (Motion Picture Association of America) που είχαν καταφέρει να κλείσουν τον προηγούμενο ιστότοπο του.

    Η νέα εφαρμογή που όχι άδικα αποκαλείται το Netflix των πειρατών και που έχει δημιουργήσει τεράστιους πονοκεφάλους στο Hollywood είναι πλέον διαθέσιμη σε νέο domain με τα ονόματα των προγραμματιστών πίσω από αυτή την νέα προσπάθεια να μην έχουν ανακοινωθεί για ευνόητους λόγους.

    Η νέα σελίδα είναι διαθέσιμη στο http://popcorntime.ml/ ενώ υπάρχει και οnline κοινότητα στο http://discuss.popcorntime.ml/

    Να τονίσουμε πως οι προγραμματιστές της εφαρμογής τονίζουν πως για την ασφάλεια των χρηστών καλό θα είναι οι χρήστες να χρησιμοποιούν ένα VPN.

    Νομικά η ύπαρξη της ίδιας της εφαρμογής αλλά και αυτών που την χρησιμοποιούν είναι αρκετά αμφιλεγόμενη. Έτσι λοιπόν στην Αμερική η χρήση της είναι απαγορευμένη ενώ σε χώρες τις Ευρώπης αν και δεν είναι παράνομη υπάρχουν πολλές ασάφειες στην νομοθεσία για αυτούς που την χρησιμοποιούν. Προχωρήστε λοιπόν με δική σας ευθύνη σε κάθε περίπτωση.

    Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Windows, Mac και Linux.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles