19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το απρόσμενο “δώρο” της Microsoft στους εργαζομένους του Apple Store

    Apple-microsoft-ad-780x423

    Η Microsoft ανεβάζει τον ανταγωνισμό φέτος απέναντι στην Apple μιας και πρόσφατα άνοιξε ένα νέο κατάστημα στην Fifth Ave στην Νέα Υόρκη που μοιάζει ακριβώς όπως ένα Apple Store.

    Στο πνεύμα των Χριστουγέννων όμως η εταιρεία θέλει να κατευνάσει τα πνεύματα και για να το δείξει έμπρακτα έστειλε μια σειρά από εργαζομένους της να τραγουδήσουν έξω από το συμβολικό Apple Store της Apple στην Fifth Ave.

    Φυσικά πρόκειται για μια διαφήμιση της Microsoft που έχει όμως και βαθύτερα μηνύματα μιας και οι υπάλληλοι της τραγουδούν έξω από το Apple Store “Let There Be Peace on Earth” ενώ μετέπειτα δίνουν τα χέρια με τους υπαλλήλους του καταστήματος της Apple.

    Η Microsoft βέβαια δεν έπιασε τόσο εξαπίνης της Apple μιας και πριν κάνει το οτιδήποτε ζήτησε άδεια από αυτή έτσι ώστε να γνωρίζει για τα γυρίσματα έξω από το Apple Store.

    Αυτό που δεν γνώριζε η Apple ήταν τι είδους γυρίσματα θα ήταν αυτά.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    https://www.youtube.com/watch?v=TMATD2qk564

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles