13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η νέα κι αναβαθμισμένη εφαρμογή χαρτών στο iOS 10

    wwdc-2016-ios-10-maps-proactive-1024x470

     

    Πριν από λίγο o Eddy Cue, στο WWDC, μίλησε για τη νέα εφαρμογή χαρτών του iOS 10. H εφαρμογή των χαρτών της Apple γίνεται ακόμη πιο έξυπνη στο ερχόμενο update, με αναβαθμισμένη αναζήτηση, ζωντανή ενημέρωση για την κίνηση στον δρόμο, καθώς κι ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Quick Control.

    Χαρακτηριστικά, ο Eddy Cue ανέφερε το εξής:

    “We’re making Maps do more for you in advance”

    Μπορείτε πλέον να κάνετε slide από το κάτω μέρος της εφαρμογής για διάφορες προτάσεις για το τι μπορείτε να επισκεφτείτε. Και τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ακόμη πιο προληπτικά, επομένως αν πληκτρολογήσετε τη λέξη «εστιατόρια» θα δείτε μια λίστα από τα εστιατόρια που μπορείτε να επισκεφτείτε.

    wwdc-2016-maps-traffic-1024x512

     

    Το χαρακτηριστικό Quick Control είναι πολύ καλό, καθώς δίνει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες καθώς βρίσκεται σε navigation mode. Μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε πληροφορίες για την κίνηση στο δρόμο και να γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην πορεία που ακολουθείτε λόγω αυξημένης κίνησης.

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Apple «ανοίγει» τους χάρτες προς χρήση κι από τους developers στο τέλος του έτους.

    wwdc-2016-maps-extension

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles