17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η μαζική παραγωγή των νέων A9 τσιπ για την Apple έχει ξεκινήσει

    37

    H Samsung και η  TSMCέχουν ξεκινήσει την μαζική παραγωγή των Α9 τσιπ που θα φοράει το νέο iPhone σύμφωνα με την DigiTimes.

    Λίγο πριν την έναρξη της παραγωγής, η Apple ζήτησε κάποιες τελευταίες αλλαγές στον σχεδιασμό των νέων τσιπ, απαιτώντας κι από τις 2 εταιρείες να προχωρήσουν άμεσα, ανέφεραν οι πηγές. Αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα στην ημερομηνία λανσαρίσματος σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

    Ενδιαφέρον έχει ότι η TSMC δεν ξεκινήσει την παραγωγή ως το 4ο τρίμηνο του 2015, στην γραμμή παραγωγής  16nm FinFET. Επιπλέον όπως αναφέρεται, η TSMC πλέον των Α9 τσιπ, θα κατασκευάσει και τους αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων όπως και τα τσιπ ήχου.

    Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για μια παραγγελία της Apple που θα κυμαίνεται μεταξύ 85-90 εκατ. τεμαχίων, κάτι που αν βγει αληθινό τότε θα μιλάμε για το μεγαλύτερο λανσάρισμα iPhone στην ιστορία καταρρίπτοντας ακόμη ένα ρεκόρ!

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles