19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Στις 30 Ιουλίου το Angry Birds 2 έρχεται στο iOS!

    13497-8315-150707-Slice-l

     

    H Rovio, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες στο App Store, ανακοίνωσε την έλευση του 2ου μέρους του δημοφιλούς παιχνιδιού Angry Birds. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στο App Store και σε άλλες πλατφόρμες στις 3ο Ιουλίου. Για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει να πούμε ότι το κόνσεπτ του παιχνιδιού εξελίσσεται γύρω από τις προσπάθειες του παίκτη να πυροβολεί τα “κακά” γουρούνια με πουλιά που έχουν ιδιαίτερες ικανότητες χρησιμοποιώντας σφεντόνα και προσπαθώντας να καταστρέψει εμπόδια και να πάρει εκδίκηση από τα κακά γουρούνια.

    Η πρώτη έκδοση του παιχνιδιού είχε γίνει διαθέσιμη το 2009 κι από τότε η Rovio έκανε διαθέσιμα πολλά spinoffs, όπως τα Angry Birds Seasons, Bad Piggies, Angry Birds Transformers και 2 σειρές με θέμα το Star Wars.

    H εταιρεία έγινε η πιο επιτυχημένη οικονομικά στον τομέα των mobile apps όλων των εποχών. Επιπρόσθετα από τις πωλήσεις εφαρμογών και τις πωλήσεις εντός εφαρμογών,, τα Angry Birds έγιναν ένα επιτυχημένο franchise που περιλαμβάνει από ρούχα και λούτρινα κουκλάκια ως οδοντόβουρτσες και διακοσμητικές μινιατούρες.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles