17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η εφαρμογή του Dropbox αναβαθμίστηκε με ένα άριστο extension

    Screen Shot 2015-02-18 at 01.12.24

    H εφαρμογή του Dropbox για iPhone και iPad αναβαθμίστηκε σήμερα στην έκδοση 3.7 με την εισαγωγή ενός νέου extension που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε πανεύκολα αρχεία στο Dropbox και ίσως αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο extension που είδαμε στο iOS 8.

    H αναβάθμιση επίσης διορθώνει μια σειρά από bugs αλλά προσφέρει και βελτιώσεις στην απόδοση και λειτουργικότητα της εφαρμογής.

    Επιστρέφοντας στο νέο extension να αναφέρουμε πως λειτουργεί όπως και όλα τα υπόλοιπα. Θα το βρείτε διαθέσιμο κάτω από την επιλογή More. Για να το χρησιμοποιήσετε απλά ανοίξτε την εφαρμογή που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αρχεία και κάντε tap στο Save to Dropbox. Ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί δίνοντας σας την ικανότητα να αλλάξετε το όνομα του αρχείου καθώς και την επιλογή της τοποθεσίας μέσω στο Dropbox σας που θέλετε να γίνει αυτή η αποθήκευση.

    Τόσο απλά και τόσο λειτουργικά πλέον μπορείτε να αποθηκεύετε με απίστευτη άνεση όποιο αρχείο θέλετε.

    Μπορείτε να κατεβάσετε το Dropbox 3.7 για iPhone και iPad από το App Store.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles