Η Adobe πριν κάποιες ώρες αναβάθμισε τα προγράμματα της, Photoshop και Premiere Elements, στις νέες εκδόσεις τους, προσφέροντας κάποια νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίζοντας αυτά που ήδη υπάρχουν, κάνοντας πιο εύκολη από ποτέ την επεξεργασία των media ακόμη και για αρχάριους.

Το νέο Photoshop Elements 14 είναι ένα εργαλείο για την αφαίρεση της “θολούρας” που εμφανίζεται στις φωτογραφίες και έχει προκληθεί από κάποιο κούνημα της κάμερας κατά τη διάρκεια λήψης. Παράλληλα, βελτιώνει και την ποιότητα της εικόνας, δίνοντας ένα καταπληκτικό νέο αποτέλεσμα!

blur-reduction

 

Μία νέα προσθήκη που έγινε από την Adobe στο λογισμικό της είναι η δυνατότητα αφαίρεσης της ομίχλης μέσω ενός εργαλείου που ενσωμάτωσε, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες να αφαιρούν την ομίχλη που μπορεί να αλιώσει κάποια φωτογραφία.

haze-reduction

 

Το Premiere Elements 14 παρέχει πλέον και υποστήριξη για 4K βίντεο από μια μεγάλη γκάμα φωτογραφικών μηχανών. Υπάρχουν παράλληλα και κάποια motion titles τα οποία σας επιτρέπουν να προσθέσετε bounce, spin και κάποια zoom effects στα διάφορα βίντεο. Οι διάφοροι οδηγοί που παρέχονται με το λογισμικό έχουν, επίσης, αναβαθμιστεί, προσφέροντας σας τη δυνατότητα πιο γρήγορης εκμάθησης για την επεξεργασία βίντεο.

Η σουίτα Photoshop και Premiere Elements 14 μπορούν να αγοραστούν έναντι $149 ή αν κάποιος θέλει μόνο ένα από τα δύο προγράμματα, τότε μπορεί να το αγοράσει έναντι $99. Οι χρήστες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης, θα μπορούν να αναβαθμίσουν έναντι $79.

Αγοράστε τη σουίτα από την Adobe, κάνοντας κλικ εδώ.

Σχολιασμός στο φόρουμ