15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Επιβεβαιωμένο: η Apple εξαγόρασε την εταιρεία προώθησης podcast Swell

    larger-13-SWELL-radio-app1
    Πρόσφατα, είχαμε αναφέρει ότι η Apple είναι κοντά στην εξαγορά της Swell, μια εφαρμογή που λειτουργώντας σαν το Pandora, παίζει podcasts. Η απόκτηση της λέγεται ότι θα κοστίσει στην Apple περίπου $30 εκατομμύρια, και η εφαρμογή έχει κατέβει εδώ και καιρό από το App Store.
    Η δήλωση που η Apple δίνει πάντα για να επιβεβαιώσει την εξαγορά μιας εταιρείας δημοσιέυτηκε απο έναν δημοσιογράφο της Wall Street σήμερα το απόγευμα στον λογαριασμό του στο twitter:

    Daisuke Wakabayashi

    ‪@daiwaka‬
    Apple confirms Swell deal  we buy “smaller technology companies from time to time, and we generally do not discuss our purpose or plans.”

    Ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της Swell:

    “Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείσατε την εφαρμογή μας κατά το παρελθόν . Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Εμπνευστήκαμε από την ευκαιρία για τη δημιουργία προϊόντων ποιότητας που θα είχαν θετική επίδραση στις ζωές των χρηστών, και είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους ακροατές μας. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας!”

    Η Swell είχε δημιουργήσει έξυπνες λίστες αναπαραγωγής για radio podcasts/talk shows, και είχε μια διεπαφή που προοριζόταν κυρίως για χρήση κατά την οδήγηση. Η αντίστοιχη εφαρμογή της Apple, η οποία θα είναι προεγκατεστημένη στο iOS 8, έχει δεχθεί πολλές κακές κριτικές και σαφώς θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια βελτίωση. Η Swell είχε μια μέση αξιολόγηση 4.5/5 αστέρια, προτού να αποσυρθεί απο το App Store .

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles