Επερχόμενη αναβάθμιση του iOS 7 θα διορθώσει το φαινόμενο των τυχαίων crashes

0
325

dsc00594-640x352

Δεν γνωρίζουμε αν το έχετε παρατηρήσει στην δική σας συσκευή αλλά προσωπικά μιλώντας στο iPad Air μας με iOS 7 έχουμε παρατηρήσει κάποιες φορές ενώ πάμε να κάνουμε κάποια ενέργεια η εφαρμογή να κλείνει απροσδόκητα. Επίσης πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει την ίδια συμπεριφορά και στο iPhone ενώ άλλοι αναφέρουν πως η συσκευή τους στιγμιαία κλείνει τελείως και κάνει ένα γρήγορο reboot χωρίς αιτία και αφορμή.

Τα τυχαία αυτά λοιπόν crashes δεν είναι κάτι νέο από τότε που ήρθε το iOS 7 και η Apple φαίνεται πως το γνωρίζει και ήδη εργάζεται πάνω στην διόρθωση του.

Το Mashable δέχτηκε σήμερα επίσημη απάντηση για το παραπάνω φαινόμενο από εκπρόσωπο της Apple ο οποίος τόνισε πως σύντομα θα υπάρξει fix για αυτά τα φαινόμενα.

“Έχουμε λύση και θα την κάνουμε διαθέσιμη σε επερχόμενο software update του λογισμικού έτσι ώστε να εξαλείψουμε το φαινόμενο της home screen crash” τόνισε χαρακτηριστικά ο Trudy Muller της Apple.

H διόρθωση αυτή αναμένεται να υπάρχει στην επερχόμενη iOS 7.1 αναβάθμιση που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 4η beta της.

 Σχολιασμός στο φόρουμ