20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Δωρεάν streaming για iPhone και iPad από την Spotify

    spotify-generic

    Η Spotify, η πασίγνωστη Σουηδική startup, μας είχε ενημερώσει πως πολύ σύντομα θα διέθετε δωρεάν streaming της μουσικής της υπηρεσείας τόσο για τους κατόχους iPad όσο και για αυτούς του iPhone.

    Οι χρήστες desktop είχαν αυτή την επιλογή εδώ και καιρό με την προσθήκη βέβαια διαφημίσεων αλλά οι κάτοχοι iOS συσκευών έπρεπε να πληρώσουν συνδρομή.

    Η νέα έκδοση λοιπόν του Spotify που θα την βρείτε στο App Store, 0.9.2 διορθώνει μια σειρά σφαλμάτων και κάνει την μέχρι πρότινος δυνατότητα της desktop έκδοσης της διαθέσιμη για το iOS.

    Μιας και η υπηρεσία είναι προσβάσιμη και δωρεάν πλέον όπως αναφέραμε και παλαιότερα έρχεται με το λεγόμενο song randomization – δηλαδή δεν θα μπορείτε να παίξετε τα τραγούδια που θέλετε με την δική σας σειρά. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση κάποιου συγκεκριμένου τραγουδιού αλλά η εφαρμογή θα το παίξει σε τυχαία σειρά παίζοντας τραγούδια και από το άλμπουμ του καλλιτέχνη.

    Επίσης θα έχετε και την ύπαρξη διαφημίσεων. Το καλό είναι πως η mobile έκδοση σας επιτρέπει στην δωρεάν μορφή της να κάνετε skip τραγουδιών που δεν σας ενδιαφέρουν.

    Παρακάτω έχουμε μερικά χαρακτηριστικά της νέας αυτής έκδοσης.

    Your music: Listen to all the playlists you’ve created and playlists from the people you follow. Spotify lets you discover new music, save, shuffle and share.
    Your favorite artists: Want to listen to a certain artist? Just hit shuffle play, sit back and listen to their entire catalogue. Don’t settle for something similar. Don’t settle for just one track from the artist you want to hear every 20 minutes.
    Discover great new playlists: Going for a jog or to the gym? We’ve got the playlist to help you go the extra mile. We know you just want the perfect music for a specific moment in time – and we’ve got you covered. There’s something for every mood, genre or moment.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles