Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην παρουσίαση των επερχόμενων iPhone είναι λογικό να έχουμε όλο και περισσότερες διαρροές για τις επερχόμενες συσκευές της Apple. Θεωρητικά και όπως σας έχουμε παρουσιάσει σε προηγούμενα δημοσιεύματα μας, γνωρίζουμε ήδη την εμφάνιση των νέων αυτών συσκευών της Apple σε ότι αφορά το εξωτερικό τους. Σήμερα έχουμε και μια πρώτη εικόνα από το εσωτερικό τους.

Οι νέες εικόνες που σας παρουσιάζουμε σήμερα αφορούν την logic board του iPhone 11 και κοινοποιήθηκαν μέσω του Slashleaks.

Τα iPhone X, XS, και XR έχουν μια Logic Board σε σχήμα L. Η τελευταία διαρροή δείχνει πως η Apple επιστρέφει σε έναν πιο ορθογώνιο σχεδιασμό.

Αν και λοιπόν δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές στο εξωτερικό του iPhone 11 πέρα από το πίσω μέρος που θα έχουμε το νέο πλαίσιο για το σύστημα τριών φακών, όλα δείχνουν πως θα έχουμε πιο σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό της συσκευής.

Η Apple φέρετε λοιπόν και με βάση τις εικόνες που διέρρευσαν να έχει ανασχεδιάσει την Logic Board έτσι ώστε να επιτρέψει χώρο για μεγαλύτερη μπαταρία αλλά και για το νέο σύστημα τριών φακών που θα ενσωματωθεί.

Όπως έχει αναφερθεί παλαιότερα από τον έγκριτο αναλυτή Ming-Chi Kuo η μπαταρία του iPhone 11 θα αυξηθεί κατά 20% ενώ αυτή του iPhone 11 Max κατά 10%.

Οι επερχόμενες iPhone ναυαρχίδες αναμένεται να παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό σε media event της Apple κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο.