11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Διέρρευσαν διαγράμματα του iPhone 6 που δείχνουν τις διαστάσεις του;

    172871

    To διάγραμμα εικόνας που μπορείτε να δείτε παραπάνω αφορά όπως υποστηρίζουν πολλές πηγές το νέο iPhone που περιμένουμε να δούμε από την Apple. Την ανακάλυψη την έκανε το αρκετά αξιόπιστο Nowhereelse.fr που βρήκε την εικόνα να κυκλοφορεί στην Κίνα.

    Το site αναφέρει πως τέτοια διαγράμματα χρησιμοποιούνται συχνά από εταιρείες και πως ο σκοπός τους είναι να κεντραριστεί το logo της εταιρείας από το μηχάνημα παραγωγής, στην περίπτωση μας το δαγκωμένο μήλο της Apple.

    Σύμφωνα με το διάγραμμα λοιπόν το επόμενο γενιάς iPhone θα είναι 85mm με ύψος 150mm.  Η οθόνη του με βάση την διαγώνιο και το ύψος υποδηλώνουν πως θα είναι στις 5.5 ίντσες.

    Νωρίτερα σήμερα είχαμε και άλλα δύο διαγράμματα να κάνουν την εμφάνιση τους αυτή την φορά από το MacFan που δεν έχουν καλή ανάλυση αλλά μπορείτε να δείτε παρακάτω:

    172781

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles