16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο του College Humor για το νέο MacBook [Video]

    college_humor_macbook001-640x334

    Μείνατε με ανοιχτό το στόμα όταν είδατε την μια και μοναδική θύρα του νέου MacBook της Apple; Αυτό πάντως έπαθαν οι συντελεστές του College Humor και έτσι δεν έχασαν την ευκαιρία να σατιρίσουν αυτό το γεγονός με ένα νέο βίντεο τους με τίτλο “Γιατί κάθε νέο MacBook θέλει ένα διαφορετικό φορτιστή”

    Όπως έχουμε αναφέρει το νέο MacBook έχει μια μονή θύρα USB και πιο συγκεκριμένα μια USB- C για την οποία οι τεχνολογικές αναλυτές πιστεύουν πως σύντομα θα γίνει στάνταρ για όλες τις συσκευές. Επίσης έντονη φημολογία υπάρχει πίσω από το γεγονός ότι η Apple ήταν αυτή που την δημιούργησε αλλά και για λόγους πωλήσεων και μάρκετινγκ δεν θέλησε να διαφημίσει αυτό το γεγονός πιστεύοντας πως με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσει την ενσωμάτωση της σε περισσότερα μηχανήματα του ανταγωνισμού.

    Απολαύστε το σατυρικό βίντεο του College Humor παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles