16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δείτε το πρώτο βίντεο αντοχής του iPhone 12 στον νερό

    Ένα από τα πρώτα τεστ αντοχής του νέου iPhone 12 έκανε την εμφάνιση του με βίντεο δείχνοντας την εξαιρετική αντίσταση της συσκευής στο υγρό στοιχείο.

    Το YouTube κανάλι λοιπόν CheckoutTech δοκίμασε το iPhone 12 μέσα σε μια γυάλα με νερό για ένα χρονικό διάστημα 2 λεπτών. Όπως θα παρατηρήσετε και στο βίντεο από την πρώτη στιγμή της βύθισης στην επιφάνεια έχουμε ελάχιστες φουσκάλες κάτι που υποδηλώνει το πολύ καλό επίπεδο αδιαβροχοποίησης της συσκευής.

    Για όλη την διάρκεια που παρέμεινε η συσκευή κάτω από το νερό δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτων θέμα στην λειτουργία του ενώ και μετά δεν είχε κάποιο θέμα.

    Να υπενθυμίσουμε πως όλοι η iPhone 12 σειρά έρχεται για πρώτη φορά με πιστοποίηση IP68 κάτι το οποίο σημαίνει πως έχουν μια αντίσταση στο υγρό στοιχείο σε βάθος 6 μέτρων και για χρόνο 30 λεπτών.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.