23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Δείτε τα νέα στιγμιότυπα από το Drone που πέταξε πάνω από το νέο campus της Apple

    apple-campus-2-header

    Σήμερα έχουμε μια νέα προσθήκη στα εναέρια βίντεο πάνω από το Apple Campus 2 της εταιρείας που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2017. Όπως θα δείτε τα κεντρικά κτίρια εξωτερικά έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί ενώ πυρετωδώς γίνονται εργασίες για την εγκατάσταση δέντρων και σιντριβανιών.

    Πριν ένα μήνα μάθαμε πως η Apple χρειάστηκε να πάει λίγο πιο πίσω τα εγκαίνια του αναφέροντας πως αυτά θα γίνουν κάποια στιγμή το δεύτερο μισό του 2017 και αυτό γιατί οι εργασίες διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου θα χρειαζόντουσαν περισσότερο χρόνο.

    Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι πρώτοι εργαζόμενοι δεν θα μετακινηθούν σύντομα εκεί.

    Δείτε πως έχουν διαμορφωθεί τα κτίρια και οι εξωτερικοί χώροι παρακάτω:

    apple-campus-2-solar-panels auditorium-roof-campus-2 campus-2 campus-2-auditorium campus-2-auditorium-roof apple-campus-2 apple-campus-2-distance

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles