16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Βρείτε περισσότερα Pokemon πιο εύκολα με το Poke Radar

    Poke-Radar-Zoom-593x524

     

    Όπως γνωρίζουμε, εδώ και κάποιες ημέρες κυκλοφόρησε στο App Store το παιχνίδι Pokemon GO κι έχει πάρει τα μυαλά αρκετών χρηστών, είτε με την καλή την έννοια, είτε με την κακή.

    Το παιχνίδι σας επιτρέπει να βρείτε Pokemon σε μια εικονική πραγματικότητα, σηκώνει τους παίκτες από τους καναπέδες τους και του βάζει να γυρνάνε μέσα στην πόλη προκειμένου να βρουν κι άλλα Pokemon που δεν έχουν στη συλλογή τους.

    Αλλά δεν έχουμε όλοι την ίδια τύχη ψάχνοντας τα Pokemon που θέλουμε, επομένως άρχισαν να κυκλοφορούν και κάποιες εφαρμογές οι οποίες θα μας βοηθήσουν να βρούμε τα Pokemon που θέλουμε.

    Για εκείνους που έχουν δυσκολία στον εντοπισμό κάποιων καλών Pokemon, οι developers έχουν ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη της εφαρμογής η οποία θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα Pokemon και να πάτε να τα βρείτε, από το να περιμένετε να έρθουν εκείνα σ’ εσάς!

    Μια τέτοια εφαρμογή ονομάζεται Poke Radar for Pokemon GO και είναι δωρεάν προς λήψη από τον App Store (πατώντας εδώ). Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους παίκτες ν’ αναφέρουν την ύπαρξη των Pokemon στο χάρτη, επομένως δεν δείχνει όλα τα Pokemon, αλλά δείχνει εκείνα τα οποία έχουν εντοπιστεί από άλλους χρήστες.

    Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή θα είναι δυνατό να δείτε όλα τα Pokemon στην περιοχή σας μέσω του Apple Map, ενώ μπορείτε να κάνετε zoom ώστε να δείτε ποια είναι εκείνα τα Pokemon που χρειάζεστε και που θα τα βρείτε.

    Βρίσκοντας το Pokemon που θέλετε στο χάρτη, μπορείτε να πατήσετε πάνω σε αυτό και να δείτε το όνομά του, ενώ παράλληλα μπορείτε να πατήσετε στο μικρό γράμμα “i” και να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο Pokemon, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

    Poke-Radar-Individual-Pokemon-593x524

     

    Από την καρτέλα πληροφοριών μπορείτε να δείτε ποιος παίκτης βρήκε το Pokemon και ποιο Pokemon είναι αυτό που βρήκε, πότε το βρήκε, ενώ παράλληλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τους χάρτες ώστε να μεταφερθείτε στο σημείο που βρέθηκε το συγκεκριμένο Pokemon.

    Στη συγκεκριμένη καρτέλα θα δείτε και τα κουμπιά Vote Up και Vote Down, όπου μπορείτε ν’ αφήσετε το σχόλιό σας για το αν όντως βρέθηκαν σ’ εκείνο το σημείο τα Pokemon που αναφέρονται, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να χάνετε το χρόνο σας με ψεύτικες εισόδους δεδομένων.

    Αντίστοιχα, αν ψάχνετε για κάποιο συγκεκριμένο Pokemon, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο της εφαρμογής ώστε να προσθέσετε μόνο το όνομα του Pokemon που θέλετε. Επιλέγοντας, λοιπόν, κάποιο συγκεκριμένο Pokemon στο χάρτη, θα εμφανίζεται μόνο αυτό και κανένα άλλο.

    Poke-Radar-Filter-by-Pokemon-593x524

     

    Έτσι μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα το Pokemon που ψάχνετε, χωρίς να χρειαστεί να το κυνηγάτε σε όλη την πόλη (αν και καλό θα κάνει το περπάτημα).

    Καλό κυνήγι λοιπόν!! Και προσοχή στους δρόμους..

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles