Αυτοί είναι οι νικητές των iTunes Best of 2014 βραβείων

0
1431

11294-4065-Screen-Shot-2014-12-08-at-75808-AM-l

Η Apple όπως όλα δείχνουν έχει προγραμματισμένα κάποια πολύ ωραία πράγματα για το 2015, αλλά πριν φτάσουμε εκεί θα πρέπει να δούμε και τον χρόνο που ετοιμάζεται να φύγει. Με αυτό στο μυαλό η εταιρεία χθες ανακοίνωσε τα ετήσια  iTunes Store awards —  με την καλύτερη μουσική, ταινίες, βιβλία, podcasts, εφαρμογές και παιχνίδια για το 2014.

Στην εφαρμογή της χρόνιας για το iPhone συναντάμε το Elevate – Brain Training, ενώ η καλύτερη iPad εφαρμογή πηγαίνει στο φανταστικό πραγματικά Pixelmator. Στα καλύτερα παιχνίδια για το  iPhone και το iPad συναντούμε το Threes! και το Monument Valley.

Η Beyoncé πήρε το βραβείο του καλύτερου καλλιτέχνη κάτι αναμενόμενο μιας και το άλμπουμ με τον τίτλο BEYONCÉ έγινε το πιο γρήγορο σε πωλήσεις άλμπουμ στην ιστορία του iTunes. O Sam Smith έλαβε το βραβείο του καλύτερου νέου καλλιτέχνη της χρονιάς ενώ η Taylor Swift το καλύτερο άλμπουμ με την νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο 1989.  Η Iggy Azalea σύμφωνα με την Apple είχε το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς με τίτλο Fancy.

Στις ταινίες συναντούμε την φανταστική Marvel παραγωγή του Guardians of the Galaxy ενώ το The LEGO Movie έλαβε το βραβείο στην κατηγορία οικογενειακές. Ο Richard Linklater κέρδισε το βραβείο του καλύτερου σκηνοθέτη ενώ το Obvious Child  ανακηρύχτηκε ως Best Discovery.

Το Fargo ήταν η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ενώ το True Detective κέρδισε στην κατηγορία των καλύτερων ερμηνειών.

Τέλος στον Anthony Doerr με το  All the Light We Cannot See κέρδισε το Best Fiction βιβλίο ενώ το Best Nonfiction πήγε στον  Jeff Hobb με το The Short and Tragic Life of Robert Peace.

Επίσης να τονίσουμε πως τα βραβεία είχαν και διακυμάνσεις από χώρα σε χώρα.

Σχολιασμός στο φόρουμ