Απο τον Φεβρουάριο όλες οι εφαρμογές iOS θα πρέπει να υποστηρίζουν 64-bit αρχιτεκτονική

0
164

Σε μια ανακοίνωση που έκανε η Apple την Δευτέρα στο developer portal της, ενημέρωσε τους προγραμματιστές που συνεργάζονται μαζί της, ώστε να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές μέσω το iOS 8 SDK για να υποστηρίζουν 64-bit αρχιτεκτονική. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 1η Φεβρουαρίου 2015 πέραν της οποίας, όποια εφαρμογή ανεβαίνει στο App store θα πρέπει να συμμορφώνεται με αυτήν την απαίτηση.

 

a7-performance-20131009

 

Starting February 1, 2015, new iOS apps uploaded to the App Store must include 64-bit support and be built with the iOS 8 SDK, included in Xcode 6 or later. To enable 64-bit in your project, we recommend using the default Xcode build setting of “Standard architectures” to build a single binary with both 32-bit and 64-bit code.

 

Η Apple ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε 64-bit αρχιτεκτονική σε κινητό με την παρουσίαση του Α7 επεξεργαστή στο iPhone 5s και ενώ οι πρώτες αντιδράσεις των ανταγωνιστών της ήταν χλευαστικές θεωρώντας ότι δεν έχει νόημα μια τέτοια κίνηση,  το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι ρίχνουν λεφτά σε R&D ώστε να αναπτύξουν τους δικούς τους επεξεργαστές με 64-bit τεχνολογία. Η Apple, με εξαίρεση πλέον μόνο το iPhone 5c, έχει στην αγορά προϊόντα (iPhone & iPad) αποκλειστικά με 64-Bit αρχιτεκτονική.

 

σχολιασμός στο φόρουμ