Ανοίγει ο δρόμος για το iPhone στην Κίνα

0
188

8EFE143B234307D6ACD6DEEA14B96E24

Πολυετή συμφωνία με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών China Mobile σύναψε η Apple Inc, μέσω της οποίας θα φέρει τις νέες σειρές των προϊόντων της, όπως το iPhone, στη μεγάλη αγορά της πολυπληθούς χώρας. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η εμπορική συμφωνία θα ξεκινήσει στις αρχές Ιανουαρίου του 2014.

Οι ακριβείς όροι της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκαν, αλλά η Apple έκανε γνωστό ότι οι λεπτομέρειες της τιμολόγησης και της διαθεσιμότητας των προϊόντων της iPhone 5S και 5C θα είναι διαθέσιμες σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

«Η Κίνα είναι μια εξαιρετικά σημαντική αγορά για την Apple και η συνεργασία μας με την China Mobile μας δίνει την ευκαιρία να φέρουμε το iPhone στους πελάτες του μεγαλύτερου δικτύου στον κόσμο» ανέφερε ο Τιμ Κοκ διευθύνων σύμβουλος της Apple, σε σχετική ανακοίνωση του.

Η εταιρεία China Mobile είναι ένας κολοσσός στο χώρο των επικοινωνιών αναφορικά με το εύρος των πελατών της καθώς εξυπηρετεί περίπου 760 εκατομμύρια πολίτες. Η μετοχή της Apple την Παρασκευή έκλεισε στα 549,02 δολάρια, ενώ η αντίστοιχη της China Mobile στα 51,63 δολάρια.

Πηγή:Newsbeast.gr

Σχολιασμός στο φόρουμ