21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Έγινε κλοπή φορτηγού με Apple εμπορεύματα αξίας $6.6 εκατομμυρίων

    Ένα φορτηγό έγινε στόχος ληστών στο Ηνωμένο Βασίλειο το οποίο στο εσωτερικό του είχε Apple προϊόντα αξίας $6.6 εκατομμυρίων. Η κλοπή έγινε στον M1 αυτοκινητόδρομο μεταξύ Λονδίνου και Λιντς

    Οι ληστές κατάφεραν να φύγουν με 48 παλέτες με Apple προϊόντα κάτι που δείχνει και το πόσο μεγάλο ρίσκο πήραν αλλά και το πόσο καλά ήταν οργανωμένοι.

    Η αστυνομία αναζητάει πληροφορίες από πιθανούς μάρτυρες την στιγμή της ληστείας μιας και χρειάστηκε να αφοπλιστεί άτομο ασφαλείας που υπήρχε στο φορτηγό μαζί με τον οδηγό και εν συνεχεία οι ληστές να τους δέσουν και να ενώσουν την καρότσα με τις παλέτες σε νέο φορτηγό. Το φορτηγό βρέθηκε κάτι που δείχνει πως οι ληστές μετέφεραν εκ νέου αυτές τις 48 παλέτες και σε τρίτο όχημα. Βάση λοιπόν όλων αυτών των ενεργειών γίνεται έκκληση για όποιον γνωρίζει κάτι ή που ίσως η κάμερα του αυτοκινήτου του να έκανε κάποια καταγραφή.

    Τέλος η αστυνομία τονίζει πως αν τις επόμενες μέρες εμφανιστούν πωλητές online και όχι μόνο που να πουλάνε σε πολύ οικονομικές τιμές Apple συσκευές δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη και ζητάει και εκεί όποιος εντοπίσει κάτι να προβεί σε ενημέρωση τους.

    Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι συσκευές Apple περιείχαν αυτές οι 48 παλέτες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.