Μπορείτε πλέον να αγοράσετε το 15 ιντσών MacBook Pro με την Radeon Pro Vega κάρτα γραφικών

0
748

Όπως ανακοινώθηκε στο event του Οκτωβρίου η Apple πλέον προσφέρει την επιλογή στα 2018 MacBook Pro της Radeon Pro Vega κάρτας γραφικών.

Μπορείτε να έχετε ως επιλογή της Radeon Pro Vega 16 ή Radeon Pro Vega 20 στα τεχνικά χαρακτηριστικά των MacBook Pro αυτών με έξτρα τιμή τα $250 και $350 αντίστοιχα. Η προσθήκη των καρτών αυτών μπορεί να γίνει μόνο στα 15 ιντσών high end MacBook Pro.

Οι κάρτες Radeon Vega Pro έρχονται με 4 GB ΗΒΜ2 μνήμης.

Η Apple αναφέρει πως αυτές οι επιλογές στα γραφικά προσφέρουν μέχρι και 60% υψηλότερες ταχύτητες σε αυτό τον τομέα και σε σύγκριση με την προηγούμενη επιλογή της Radeon Pro 560 κάρτας γραφικών.

Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν αυτή η νέα επιλογή έρχεται ως BTO – Build to Order – και αφορά όπως αναφέραμε τα ακριβότερα μοντέλα με την τιμή εκκίνησης τους με αυτές της κάρτες να είναι τα $3049 για το 15 ιντσών MacBook Pro με 2.6-GHz i7 CPU, 16 GB RAM και 512 GB SSD.

Όταν τα νέα 2018 MacBook Pro ανακοινώθηκαν πίσω τον Ιούλιο δέχθηκαν έντονη κριτική για τις μέτριες επιλογές που έδιναν στους Pro χρήστες στον τομέα των γραφικών.

Η απάντηση της Apple ήρθε λοιπόν με την επιλογή προσθήκης αυτών των νέων Vega chips.