Home Accessories Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier Review: Κάντε το περιβάλλον του σπιτιού σας...

Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier Review: Κάντε το περιβάλλον του σπιτιού σας καλύτερο

0
119

Η πρώτη ερώτηση που εμφανίζεται σχεδόν πάντα όταν θέλετε να αγοράσετε έναν υγραντήρα είναι: για ποιο λόγο;

Οι υγραντήρες χρησιμοποιούνται κυρίως το χειμώνα, αν και είναι χρήσιμοι όλο το χρόνο. Το χειμώνα σχετίζεται άμεσα με την περίοδο θέρμανσης. Όταν θερμαίνουμε διαμερίσματα, στεγνώνουμε τον αέρα. Είναι εύκολο να πιάσουμε έναν ερεθισμό στο λαιμό, είναι δύσκολο να σηκωθούμε και νιώθουμε πολύ χειρότερα. Και είναι η χαμηλή υγρασία που μπορεί να είναι μια από τις αιτίες αδιαθεσίας.

Επίσης σε μια περιόδο αποστείρωσης που έχουμε περάσει εδώ και ένα μήνα στην κυριολεξία πολλές οικογένειες ταλαιπωρούνται από ιώσεις, τις εκδόσεις της γρυπής και φυσικά τον γνωστό μας πλέον COVID που τα ονόματα των παραλλαγών του έχει πάει σε άλλο επίπεδο…

Οι υγραντήρες υπερήχων είναι αυτή τη στιγμή οι πιο δημοφιλείς. Κυρίως λόγω της ελκυστικής τιμής. Λειτουργούν με βάση την αρχή ότι σπάζουν τα μόρια του νερού χρησιμοποιώντας υπερήχους. Ο ατμός είναι τόσο δροσερός όσο το νερό. Δυστυχώς, εγκυμονούν και κάποιους κινδύνους. Προσοχή με το νερό που ρίχνετε μέσα τους. Δεν πρέπει να είναι νερό βρύσης, αλλά απεσταγμένο. Αυτό συμβαίνει επειδή ο υπέρηχος διασπά τα πάντα σε αυτό το νερό, συμπεριλαμβανομένων των αλάτων και των ορυκτών. Ο μισός κόπος με τη λευκή επίστρωση στα έπιπλα, αλλά και την εισπνέουμε. Επομένως, πρέπει να θυμάστε τόσο το σωστό νερό όσο και τον καθαρισμό του υγραντήρα.

Στην κατοχή μας λοιπόν έχουμε τον Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier και σας τον παρουσιάζουμε.

Δείτε παρακάτω το βίντεο Unboxing μας και τις πρώτες μας εντυπώσεις:

Όταν ο αέρας σε ένα δωμάτιο είναι στεγνός, ο Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier διασφαλίζει ότι η υγρασία του αέρα αυξάνεται και μπορείτε να απολαύσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον διαβίωσης. Ο Υγραντήρας μειώνει τα αλλεργιογόνα και άλλους ρύπους στον αέρα. Μετά την απολύμανση, το νερό από την κύρια δεξαμενή πηγαίνει στον αντηχείο υπερήχων που παράγει έως και εκατοντάδες δονήσεις ανά δευτερόλεπτο, διασπώντας μεγάλες σταγόνες νερού και μετατρέποντάς τις σε ομίχλη. Ο ξηρός αέρας από το εξωτερικό αναρροφάται στον υγραντήρα από τον ανεμιστήρα και περνά μέσα από την ανάρτηση ομίχλης νερού. Ο υγραντήρας Xiaomi διαθέτει υγροστάτη, ο οποίος επιτρέπει στον Υγραντήρα να διατηρεί το επίπεδο υγρασίας στον αέρα σε σταθερό επίπεδο.

H συσκευή έχει εφοδιαστεί με λάμπα υπεριώδους σκοτώνοντας έως και 98,8% όλων των βακτηρίων. Αυτή η λειτουργία καθαρισμού αέρα εξασφαλίζει επίσης καθαρότερο αέρα στο σπίτι σας! Όλα τα υλικά του υγραντήρα που έρχονται σε επαφή με το νερό είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό πλαστικό ABS με αντιβακτηριδιακή επίστρωση, η οποία καταστρέφει τα παθογόνα βακτήρια στη δεξαμενή. Ο αντιβακτηριακός υγραντήρας Xiaomi Mi Smart μόλις που ακούγεται (λιγότερο από 38 ντεσιμπέλ) σε λειτουργία και επομένως μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε μέσα στο σπίτι χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση.

Ο αντιβακτηριακός υγραντήρας Xiaomi Mi Smart είναι εξοπλισμένος με δοχείο νερού χωρητικότητας 4,5 λίτρων. Με αυτή την ποσότητα, η συσκευή μπορεί να κάνει τη δουλειά της έως και 16 ώρες χωρίς να χρειάζεται να την ξαναγεμίσετε. Χάρη στον εύχρηστο δείκτη στάθμης νερού με τη μορφή μιας λεπτής λωρίδας από σκούρο πλαστικό στο εξωτερικό, η στάθμη του νερού μπορεί να διαβαστεί πάρα πολύ εύκολα. Ο Υγραντήρας είναι κατασκευασμένος από ένα όμορφα σχεδιασμένο κυλινδρικό λευκό μονομπλόκ διαστάσεων 33,6 cm σε ύψος και 20,7 cm σε διάμετρο. Το μινιμαλιστικό στυλ διασφαλίζει ότι η συσκευή ταιριάζει με άνεση σε όποιον χώρο και αν την τοποθετήσετε.

Χάρη στα αντιολισθητικά πόδια στην κάτω πλευρά, η συσκευή παραμένει σταθερά στη θέση της σε διάφορες επιφάνειες. Ο αντιβακτηριακός υγραντήρας Xiaomi Mi Smart είναι εξοπλισμένος με δίκτυο Wi-Fi 2,4 GHz και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την εφαρμογή Xiaomi Mi Home. Για παράδειγμα, ρυθμίστε ένα χρονόμετρο ή το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας. Λειτουργήστε τον υγραντήρα και με τη φωνή σας, χάρη στην ενσωμάτωση με το Google Voice Assistant και την Amazon Alexa. Η εφαρμογή σάς δείχνει πόσο γεμάτο είναι το δοχείο νερού και πότε πρέπει να ξαναγεμιστεί. Όταν το δοχείο είναι σχεδόν άδειο, το σύστημα θα μεταβεί αυτόματα σε κατάσταση αναμονής για να αποτρέψει τη ζημιά στη συσκευή και να εγγυηθεί την ασφάλεια σας.

Ο υγραντήρας λειτουργεί συνεχώς, αλλά είναι πρακτικά ανεπαίσθητος. Κάθε λίγα λεπτά μια μικρή ομίχλη βγαίνει και διαλύεται γρήγορα. Είναι επίσης τόσο ήσυχο που δεν σας ενοχλεί όταν κοιμάστε, παρόλο που το βάλαμε ακόμη και δίπλα στο κρεβάτι.

Εάν το χρησιμοποιείτε όλη μέρα, τότε πιθανότατα θα χρειαστεί να προσθέτετε νερό κάθε μέρα. Εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε μόνο το βράδυ, τότε το νερό θα διαρκέσει περίπου 3 ημέρες. Η αύξηση της υγρασίας του αέρα από 40% σε 60% είναι κυριολεκτικά θέμα λίγων λεπτών.

Ο υγραντήρας μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του κουμπιού στο μπροστινό μέρος ή μέσω της εφαρμογής. Κουμπί εκτός από τη λειτουργία ενεργοποίησης του υγραντήρα, έχει και τη δυνατότητα ενημέρωσης για την κατάστασή του: ο λευκός κύκλος μας ενημερώνει ότι όλα είναι εντάξει και ο κόκκινος κύκλος ότι κάτι δεν πάει καλά (π.χ. όταν αφαιρούμε το δοχείο για να προσθέσουμε νερό ).

Επίσης όπως αναφέραμε και στο βίντεο μας παραπάνω μπορείτε να προσθέσετε σταγόνες Ευκάλυπτου στο δοχείο έτσι ώστε να έχετε και μια όμορφη μυρωδιά στον χώρο και να κερδίσετε από αυτά που σας προσφέρει.

Τονίζουμε μην προσθέσετε νερό βρύση αλλά απιονισμένο νερό στο δοχείο του και για την μυρωδιά αλλά και για να μην έχετε φαινόμενα ομίχλης ή στιγμάτων στα έπιπλα εξαιτίας της διάσπασης των μετάλλων και των αλάτων και ότι άλλο περιέχει το νερό της βρύσης.

Κοινώς θέλετε να διατηρήσετε τα επίπεδα υγρασίας με την χρήση του στα σωστά επίπεδα αλλά παράλληλα να έχετε και μια ευχάριστη και υγιεινή ατμόσφαιρα για να αναπνεύσετε.

Η σύνδεση με την εφαρμογή Mi Home της Xiaomi είναι επίσης πολύ εύκολη και σας δίνει πρόσβαση απομακρυσμένη σε όλες τις λειτουργίες του.

Η θέση σε λειτουργία του υγραντήρα δεν είναι επιστήμη, αφού συνδέσετε τη συσκευή στην τροφοδοσία και την ενεργοποιήσετε, απλώς συνδεθείτε στην εφαρμογή Mi Home. Εκεί θα αναζητήσετε διαθέσιμες συσκευές κοντά στο κινητό τηλέφωνο. Μόλις βρείτε τον υγραντήρα, συνδέστε τον στο Wi-Fi και είστε έτοιμοι. Στην εφαρμογή μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την τρέχουσα κατάσταση στο δωμάτιο ή να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαχέει την κρύα ομίχλη στον αέρα, η οποία βοηθά στην υγρασία του αέρα
  • Μια πηγή φωτός UV-C ενσωματωμένη στη δεξαμενή νερού καταστρέφει τα βακτήρια στο νερό
  • Το ρεζερβουάρ των 4,5 λίτρων επαρκεί για 12-15 ώρες ομίχλης
  • Ατομικές ρυθμίσεις – 3 επίπεδα ομίχλης
  • Ενσωματωμένος αισθητήρας υγρασίας
  • Έλεγχος μέσω της εφαρμογής Mi Home
  • Επίσης συμβατό με το Google Assistant και το Amazon Alexa
  • Αθόρυβη λειτουργία – λιγότερο από 38 dB
  • Κόστος – Θα τον βρείτε κάτω από 60 ευρώ με μεγάλη άνεση

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube