Η Polar μεγαλώνει την γραμμή των sport ρολογιών της με ένα νέο μοντέλο πιο προσιτό οικονομικά με την ονομασία Ignite. Η νέα αυτή smartwatch επιλογή έρχεται στα $229.95 και φέρνει νέους οδηγούς για την υγεία και τον ύπνο, χαρακτηριστικά που δεν είναι ακόμη ενσωματωμένα στο Apple Watch και τα βλέπουμε για πρώτη φορά στην Polar.

“To Polar Ignite παρουσιάζει την καταμέτρηση καρδιακών παλμών κατά την διάρκεια της νύχτας και μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά υγεία όπως τα Sleep Plus stages, Nightly Recharge και πολλά ακόμη. Έχει σχεδιαστεί για πολυάσχολους αθλητές και αυτούς που τους απασχολεί η υγειά τους και που θέλουν να δραστηριοποιηθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Το Polar Ignite κάνει καταγραφεί δεδομένων για περισσότερα από 100 αθλήματα.”

Αν και στο Apple Watch υπάρχουν φήμες για ενσωμάτωση της καταγραφής ύπνου χωρίς την χρήση εφαρμογών τρίτων μέχρι την επόμενη έκδοση του η Polar αναφέρει πως έχει καταφέρει να παρουσιάσει μια μοναδική καταγραφή ύπνου με δύο τρόπους μάλιστα.

Το χαρακτηριστικό Sleep Plus Stages δείχνει την ποιότητα αλλά και την ποσότητα του ύπνου καθώς και πληροφορίες για τον κύκλο αυτού μέσα από τα ελαφριά, βαθιά και REM επίπεδα. Το Nightly Recharge συνδυάζει το σκορ του ύπνου με την καθημερινή ενέργεια που έχει δαπανήσει ο χρήστης και έτσι προσφέρει συμβουλές για βελτίωση του ύπνου και πολλά ακόμη.

Περισσότερα για το νέο αυτό μοντέλο της Polar μπορείτε να βρείτε στο polar.com/ignite.