Ακόμη ένας χρήστης του Apple Watch Series 4 είναι απίστευτα ικανοποιημένος για την αγορά του. Μια γυναίκα λοιπόν στην North Carolina αγόρασε το Apple Watch στις γιορτές μιας και την κέρδισαν τα χαρακτηριστικά υγείας που προσέφερε στον χρήστη. Η επιλογή της αυτή αποδείχθηκε μια από τις καλύτερες μιας και το Apple Watch την βοήθησε να ανακαλύψει πως έπασχε από μια σοβαρή πάθηση της καρδιάς.

Η Beth Stamps, η οποία είναι νοσοκόμα σε σπίτια παρατήρησε τους καρδιακούς τους παλμούς να αυξάνονται υπερβολικά ενώ ήταν στο σπίτι ενός ασθενή. Ανέφερε ότι αισθάνθηκε ξαφνικά σαν να είχε μόλις τελειώσει το τρέξιμο ενός μαραθωνίου και παρατηρώντας το Apple Watch της διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να μειώσει τους καρδιακούς της παλμούς παρά το γεγονός πως προσπάθησε να χαλαρώσει.

Έτσι λοιπόν και ενώ ήταν σε πλήρη ακινησία το Apple Watch έδειχνε πως ο καρδιακοί της παλμοί ήταν στους 177 bpm. Με το που διαπίστωσε αυτό οι συνάδελφοι της κάλεσαν άμεσα βοήθεια και οι γιατροί ξεκίνησαν να τις κάνουν τεστ με το που εισήλθε στο νοσοκομείο.

Τελικά διαγνώστηκε με υπερκοιλιακή ταχυκαρδία.

Η ίδια τόνισε πως είχε αισθανθεί και παλαιότερα τέτοια συμπτώματα για μικρά χρονικά διαστήματα αλλά δεν τους έδωσε σημασία. Το γεγονός πως το Apple Watch της παρουσίασε ακριβώς το τι συνέβαινε την στιγμή εκείνη την έκανε άμεσα να αποφασίσει την βοήθεια γιατρών.