Φτιαγμένο από τους δημιουργούς του Angry Birds, το Battle Bay είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι πολλών παιχτών που ρίχνει τους παίχτες σε επικές μάχες πραγματικού χρόνου στην ανοιχτή θάλασσα.

Χρησιμοποιώντας διασθητικούς και ομαλούς χειρισμούς αφής, μπορείς να στείλεις την βάρκα σου σε μια αρένα και καθώς πλέεις αποφεύγοντας εχθρικά πυρά να κάνεις επίθεση παράλληλα σε αντίπαλα πλοία. Ο στόχος είναι να εξαλείψεις τελείως την άλλη ομάδα ή να καταλάβεις την σωστή περιοχή στον χάρτη.

Καθώς παίζεις και συγκεντρώνεις νίκες, θα μπορέσεις να ενισχύσεις το δικό σου πλοίο με νέα όπλα και ασπίδες καθώς επίσης και να εκπαιδεύσεις το πλήρωμα σου. Κάθε μέλος του πληρώματος έχει τις δικές του δεξιότητες και ταλέντα, επομένως θα μπορέσεις να τα αναβαθμίσεις, έτσι ώστε να μπορέσεις να φτιάξεις την ομάδα σου όπως σου αρέσει.

Με τα φωτεινά χρώματα και τα καρτουνίστικα γραφικά του, το Battle Bay είναι πραγματικά πανέμορφο. Το ταξίδι στην θάλασσα είναι τόσο ρεαλιστικό και απρόβλεπτο που προσθέτει ακόμη ένα στοιχείο στρατηγικής – θα κρυφτείς από τα πυρά του εχθρού πίσω από τα κύματα, αλλά αυτό θα σημαίνει πως θα δυσκολευτείς να σταθεροποιήσεις τις δικές σου βολές.

Ήδη υπάρχουν εκατομμύρια παίχτες που αγωνίζονται στο Battle Bay και αξίζει να το δοκιμάσετε!!