Friday, June 5, 2020

To μήνυμα του Tim Cook στους εργαζομένους της Apple για την σημερινή εξαγορά της Beats

Screen-Shot-2014-05-28-at-5.26.03-PM

Και να είναι γεγονός, η μεγαλύτερη εξαγορά της Apple στην ιστορία της μόλις πραγματοποιήθηκε και ακούει στο όνομα Beats Electronics και Beats Music. To ποσό δε αγγίζει το αστρονομικό $3 δις.

Στο δελτίο τύπου ο Tim Cook ανέφερε πως “η μουσική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας στην Apple”

O 9to5Mac’s Mark Gurman παρουσίασε πριν από λίγο το μήνυμα του Tim Cook στους εργαζομένους της Apple:

“Ομάδα,

Αυτό το απόγευμα ανακοινώσαμε πως η Apple εξαγόρασε την Beats Music και την Beats Electronics, δύο εταιρίες με μεγάλη ανάπτυξη που πιστεύουμε πως θα ενισχύσουν και υποστηρίξουν την γραμμή προϊόντων μας και παράλληλα θα μας βοηθήσουν να μεγαλώσουμε το οικοσύστημα της Apple στο μέλλον. Οι ένωση αυτή που έγινε σήμερα χτίζει τα θεμέλια για φανταστικές εξελίξεις που οι χρήστες μας θα λατρέψουν.

Η μουσική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής και της κουλτούρας μας. Η μουσική έχει την δύναμη να μας εμπνεύσει, να μας παρηγορεί και να μας ηρεμεί. Φέρνει κοντά ανθρώπους και μεγαλώνει τα όρια της γλώσσας.

Η ιστορία της Apple στην μουσική ξεκίνησε από όταν πουλούσαμε Macs σε μουσικούς. Αυτό το γεγονός παραμένει ακόμη και σήμερα πολύ σημαντικό για εμάς όπως και το γεγονός του ότι έχουμε φέρει την μουσική σε χιλιάδες εκατομμύρια ανθρώπων μέσω του iTunes που αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος της μουσική εξέλιξης. Η μουσική έχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας εδώ στην Apple, ενώ γνωρίζουμε πως μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα σε αυτό το σημαντικό κομμάτι έκφρασης της κοινωνίας. Για αυτό τον λόγο συνεχίσαμε να επενδύουμε στην μουσική και για αυτό τον λόγο φέρνουμε κοντά και ενώνουμε φανταστικές ομάδες – για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε τα πιο καινοτόμα μουσικά προϊόντα και υπηρεσίες στον κόσμο.

Οι συνιδρυτές της Beats Jimmy Iovine και Dr. Dre θα ενσωματωθούν στην Apple μαζί με τις ομάδες των υπαλλήλων τους. Ο Jimmy βρίσκεται πάντα στην κορυφή της εξέλιξης της μουσικής όχι μόνο τώρα αλλά για ολόκληρες δεκαετίες ενώ αποτέλεσε και έναν από τους βασικούς συνεταίρους μας κατά το λανσάρισμα του iTunes Music Store για πρώτη φορά πριν 10 χρόνια. Έχει συνεργαστεί και δουλέψει με μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στην ιστορία της μουσικής και η συνεισφορά του στο iTunes Store ήταν πάντα σημαντική.

Η Beats Music δημιουργήθηκε με βαθύ σεβασμό τόσο για τους καλλιτέχνες όσο και για τους οπαδούς. Πιστεύουμε πως είναι η μόνη συνδρομητική υπηρεσία που το έχει επιτύχει αυτό. Τόσο η Beats όσο και η Apple πιστεύουν στην τέλεια μουσική υπηρεσία που χρειάζεται μια δυνατή ομάδα για την δημιουργία και εξέλιξη της. Η προσθήκη της Beats θα κάνει την iTunes γραμμή μας ακόμη καλύτερα φέρνοντας πιο κοντά τους καταναλωτές μας με την μουσική.

Η ομάδα της Beats Music θα αναφέρει στον Eddy. Οι ομάδες θα γνωριστούν καλύτερα στις επόμενες εβδομάδες και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για τις εξελίξεις που θα έρθουν στο άμεσο μέλλον.

Η Beats Electronics έγινε μια μάρκα ακουστικών και ηχείων με τεράστια απήχηση τόσο στην μουσική όσο και στον χώρο του αθλητισμού μόλις σε 5 χρόνια. Τα προϊόντα τους είναι από τα πιο δημοφιλή που βρίσκονται στα Apple Stores μας σήμερα. Πιστεύουμε πως έχουμε μια φανταστική ευκαιρία να φέρουμε τον μοναδικό σχεδιασμό της Apple σε αυτά τα φανταστικά προϊόντα κάτων από την ηγεσία του Phil.

Σας προσκαλώ να καλωσορίσουμε την Beats στην Apple. Eλπίζω να είστε το ίδιο ενθουσιασμένοι όσο και εγώ για αυτό το νέο κεφάλαιο της ιστορίας μας.

Tim”

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

20% λιγότερα smartphones πουλήθηκαν, παγκοσμίως, το 1ο τρίμηνο του 2020

Ένα από τα πιο μελανά κεφάλαια στην ιστορία της, έγραψε η παγκόσμια αγορά smartphones κατά το 1ο τρίμηνο του 2020. Με τους...

Αναφορά: Η iOS 14 θα υποστηρίζει όλα τα iPhones που ήταν συμβατά με την...

Καθώς όλοι μας περιμένουμε την iOS 14 - την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού - στο WWDC αργότερα αυτό το μήνα, το...

Φωτογραφίες που διέρρευσαν υποτιθέμενα δείχνουν dummy iPhone 12 μοντέλα

Μια νέα αναφορά από το Macotakara σήμερα δίνει μια εικόνα κάποιων dummy συσκευών που υποτιθέμενα αφορούν τα επερχόμενα iPhone 12 μοντέλα. Η...

H Apple επιβεβαιώνει πως η iOS 13.5.1 αναβάθμιση κλείνει το κενό ασφαλείας που χρησιμοποιούνταν...

Η Apple κυκλοφόρησε χθες την iOS 13.5.1 στο ευρύ κοινό με σημαντικές αναβαθμίσεις ασφαλείας όπως ανέφερε η ίδια η εταιρεία. Η Apple...

Η Apple έκανε διαθέσιμες τις iOS 13.5.1 και watchOS 6.2.6 με σημαντικές αναβαθμίσεις ασφαλείας

Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 13.5.1 στο ευρύ κοινό χθες μετά την κυκλοφορία της 13.5 έκδοσης που είχε δοθεί τον περασμένο μήνα....

10.5 ιντσών iPad Pro χρήστες κάνουν έντονα παράπονα για ένα reboot bug στην iOS...

Αρκετοί είναι εκείνοι οι χρήστες πλέον που αναφέρουν και εκφράζουν έντονα παράπονα για ένα reboot bug που επηρεάζει τα 10.5 ιντσών iPad...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!