Ο φόρος τιμής που απέδωσε ο Tim Cook στον Steve Jobs σήμερα

0
252

DLYBl8rW4AEcgww.jpg-large-780x520

Σήμερα κλείνουμε 6 χρόνια από τον θάνατο του Steve Jobs. Ο CEO της Apple Tim Cook ως ένα μικρό φόρο τιμής έκανε ένα Tweet με την φωτογραφία του μεγάλο άνδρα της Apple και μια αγαπημένη έκφραση του Jobs:

“Make something wonderful, and put it out there.” – “Δημιούργησε κάτι υπέροχο και τοποθέτησε το εκεί έξω”

O Cook πήρε αυτή την έκφραση από τον Jobs που στο σύνολο είχε πει κάποτε:

“Ένας τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για τον υπόλοιπο κόσμο είναι η δημιουργία κάτι υπέροχα όμορφου και που το τοποθετούν εκεί έξω. Έτσι λοιπόν πρέπει να είμαστε αληθινοί με το ποιοι είμαστε να θυμόμαστε πάντα το τι είναι σημαντικό για εμάς. Αυτό είναι που θα κρατήσει την Apple να είναι Apple αν κρατήσουμε το εμάς σε εμάς”

Τα ίδια ακριβώς λόγια χρησιμοποιηθήκαν από την Apple και κατά την έναρξη του iPhone X media event που πραγματοποιήθηκε  τον προηγούμενο μήνα στο Steve Jobs Theater στο νέο Apple Campus.

Ο Jobs και ο Tim Cook δούλεψε στενά μαζί για πάρα πολλά χρόνια. O Cook ήρθε στην Apple λίγο μετά την επιστροφή του Jobs στην εταιρεία. Η Apple εκείνη την περίοδο είχε ελάχιστα κέρδη και οδηγούνταν σε καταστροφή και ο Cook είδε την έλευση του στην εταιρεία ως μια ευκαιρία να δουλέψει με ένα ίνδαλμα της Silicon Valley όπως ο Jobs για να αντιστρέψει την κατάσταση αυτή.

Σήμερα ο ίδιος ο Tim Cook είναι 56 χρόνων και οδηγεί την Apple στο μέλλον έχοντας προσφέρει και ο ίδιος αν μη τι άλλο πολλά στην εταιρεία.