Όταν δεν κάνει αστεία για τα τελευταία smartphones της Samsung η Lego κατασκευάζει μια σειρά από αναλυτικά σετ που βασίζονται σε μια σειρά από ιστορίες μέσα σε αυτές και από την Marvel.

Κάποια από τα νεότερα σετ της Lego λοιπόν φαίνεται να βασίζονται στην ιστορία από την επερχόμενη ταινία Avengers: Endgame, αποκαλύπτοντας μια σειρά πραγμάτων.

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες όταν ένας Instagram χρήστες έδωσε πληροφορίες για ακυκλοφόρητα σετ της Lego μέσα σε αυτά ήταν και ένα Avengers Super Quinjet σετ που και τελικά το είδαμε στο Reddit για πρώτη φορά.

Το ίδιο ποστ αναφερόταν και σε άλλα Lego σετ χωρίς να δείχνει όμως εικόνες μέσα σε αυτά ήταν και ένα Iron Man Armor Room.

Σήμερα λοιπόν είχαμε τις φωτογραφίες αυτών των σετ να διαρρέουν. Αυτό που έχει πολύ ενδιαφέρον είναι ένα σετ που ονομάζεται Avengers Compound Battle, και που δείχνει τους Avengers να μάχονται απέναντι στον Thanos και τους ακολούθους του κάπου στην γη.

Μέχρι και την μάχη της Wakanda στο Infinity War o Thanos δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην γη από όσο γνωρίζουμε.

Στο σετ λοιπόν αυτό βλέπουμε τους  Iron Man, Hulk, Captain Marvel, και Nebula να αντιμετωπίζουν το Thanos. Αν παρατηρήσετε η φιγούρα της Nebula φοράει την ίδια άσπρη στολή κάτι το οποίο δηλώνει πολύ πιθανά πως οι Avengers ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο μέσω του Quantum Realm. Στο σετ αυτό αν και δύσκολα λόγω μεγέθους διακρίνουμε και τον Ant-Man.

Επίσης ο Hulk με βάση την φιγούρα του φαίνεται να χαμογελάει κάτι το οποίο υποδηλώνει πως για τον εν λόγω χαρακτήρα αναμένουμε σημαντικές αλλαγές στο Endgame.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό οι Avengers να αντιμετωπίσουν τον Thanos στην γη καθώς ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο ή κάποια στιγμή στο μέλλον. Τα αδέλφια Russo πρόσφατα ανέφεραν πως αυτές οι διαρροές που είδαν το φως της δημοσιότητας από την Lego δεν αποτελούν σημείο της κατεύθυνσης της ταινίας και μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ακόμη και έτσι όμως η ίδια η Lego δεν βασίζεται στην φαντασία της όταν κατασκευάζει σετ που βασίζονται σε ταινίες.