Αν είστε μόνος και ψάχνετε ταίρι τότε ίσως πρέπει να αγοράσετε νέο smartphone

0
1169

Αν είστε μόνος και ψάχνετε να βρείτε το έτερων ήμισυ, ενώ παράλληλα έχετε και ένα παλαιότερο iPhone, τότε ίσως είναι καλή ιδέα σύντομα να προχωρήσετε στην αναβάθμιση της συσκευής σας με μια νέα.

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα 5,000 ανθρώπων από το site γνωριμιών Match οι γυναίκες και σε ένα ποσοστό του 92% θα κρίνουν το ραντεβού τους με έναν άντρα από το μοντέλο του κινητού που έχει στην κατοχή του και το πόσο παλαιό μοντέλο είναι αυτό.

Στο ίδιο μήκος κύματος το Business Insider αναφέρει πως γενικότερα μια smartphone συσκευή σε ένα πρώτο ραντεβού μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

“To να έχει κάνεις το smartphone του σε ορατό σημείο έχει ρίσκο. Το 58% των γυναικών ανέφεραν πως δεν ήθελαν το άλλο μισό να έχει το κινητό του στο τραπέζι με την οθόνη προς τα πάνω και το 41% θεωρούν πως είναι αγένεια όταν κάποιος παίρνει το κινητό του στο μπάνιο ή έξω μαζί του επειδή αυτό χτύπησε την ώρα του ραντεβού”

Αν βέβαια δεν μπορείτε να αποχωριστείτε την συσκευή σας τότε φροντίστε τουλάχιστον να είναι σε silent mode και αν την παρουσιάσετε στο τραπέζι να είναι κάποιο νεότερο smartphone και όχι μια παλαιά συσκευή.