49bcf80523826f7e2f294b526e7f0f2f

Πρόκειται για την σειρά των οικονομικότερων Bluetooth headphones της Plantronics και συνάμα μια μοναδική λύση για όλους εσάς που θέλετε να συνδυάσετε μια ανεκτή λύση για τσέπη σας χωρίς να θυσιάσατε όμως την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά.

Η σκευασία είναι μια τυπική που συναντούμε σε αυτές τις περιπτώσεις. Ένα διαφανές πλαστικό κουτί με μια πρόσθετη συσκευασία από χαρτόνι στο εσωτερικό του. Απλή, λιτή αλλά και άκρως φυσιολογική. Το εν λόγω headset είναι χρώματος μαύρου με ωραία φινίρισμα και απλές γραμμές που εμπνέει όμως ποιότητα και κάνει την συσκευή να δείχνει μακράν πιο ακριβή από ότι στην πραγματικότητα είναι. Η περιοχή γύρω από το κουμπί on/off είναι κόκκινη ενώ στο πίσω μέρος του υπάρχει η υποδοχή microUSB που είναι εκτεθειμένη και δεν κλείνει από κάποιο προστατευτικό. Υπάρχει μια μικρή φωτεινή ένδειξη στο εμπρόσθιο μέρος όταν ενεργοποιείτε το Bluetooth HD και το συνδέεται με την συσκευή σας, ένα χαρακτηριστικό που κάποιοι κατασκευαστές συνήθως το κρύβουν αλλά η Plantronics όπως κάνει και στα ακριβότερα μοντέλα της το έχει ως σήμα κατατεθέν.

219258_2g

Ο χειρισμός της συσκευής γίνεται άνετα μέσω ενός κουμπιού με πολλές χρήσης στο εμπρόσθιο πάνελ. Το κουμπί διακρίνεται από την ακρίβεια του αλλά και την στιβαρή κατασκευή του. Στο πάνω μέρος υπάρχει επίσης και η ρύθμιση έντασης της συσκευής, ένα κουμπί που εύκολα μπορείτε να το εντοπίσετε ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε την συσκευή στο σκοτάδι. 

Η Εμβέλεια Bluetooth είναι ιδιαίτερα καλή μιας και φτάνει έως και 10 μέτρα μεταξύ τηλεφώνου και ακουστικού, προτού η ποιότητα ήχου επηρεαστεί και η σύνδεση διακοπεί.

plantronics_kit_ml-18_noir_c1301081365410A_210030213

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που μας άρεσε πολύ είναι πως το συγκεκριμένο ακουστικό ενημερώνει αυτομάτως για διάφορες ειδοποιήσεις κατάστασης, όπως:

• Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση
• Υψηλή, μέτρια, χαμηλή στάθμη μπαταρίας ή επαναφόρτιση
• Διαδικασία ζευγοποίησης σε εξέλιξη, επιτυχής ή μη ολοκληρωμένη.
• Πραγματοποιήθηκε σύνδεση ή η σύνδεση διακόπηκε (με το τηλέφωνο)

Η φορτισμένη μπαταρία διαρκεί για 11 ώρες ομιλίας και διαθέτει βολικό διακόπτη λειτουργίας, ώστε να παρατείνετε τη διάρκειά της ακόμη περισσότερο. Έτσι, θα μπορείτε να μιλάτε περισσότερο και να φορτίζετε λιγότερο. Εάν είστε χρήστης iPhone, μπορείτε επίσης να βλέπετε την ισχύ της μπαταρίας στην οθόνη του.

Screen Shot 2014-08-09 at 7.56.46 PM

Tο ακουστικό είναι σχεδιασμένο για άνετη εφαρμογή σε οποιοδήποτε αυτί σας, ενώ μειώνει τον θόρυβο του ανέμου και άλλους θορύβους του περιβάλλοντος κατά τις κλήσεις σας.

Χαρακτηριστικά

  • Συμβατό με κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες.
  • Class II.
  • Ασύρματη εμβέλεια έως 10 μέτρα.
  • Διάρκεια μπαταρίας: Έως 11 ώρες ομιλίας – έως 16 ημέρες αναμονής.
  • Φόρτιση μέσω micro USB.
  • Κουμπί λειτουργίας.
  • Βάρος: 11 γρ.

Δείτε το βίντεο Unboxing μας παρακάτω:

Συμπερασματικά είναι ένα αξιόπιστο Bluetooth HD που δύσκολα θα απογοητεύσει ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως η τιμή του στην αγορά κυμαίνεται γύρω στα 20 ευρώ. Η ποιότητα κατασκευής, τα χαρακτηριστικά του καθώς και η διάρκεια μπαταρίας του το κάνουν ίσως το καλύτερο Bluetooth HD στην οικονομική κατηγορία.

10384759_10154294751730457_7474140902552444010_n 2

Το AppleWorldHellas σε συνεργασία με την Plantronics, μέσω του επίσημου προμηθευτή της στην Ελλάδα Amy.gr, προσφέρουν σε όλους εσάς 2 τυχερούς από εσάς από ένα Plantronics ML18 Bluetooth HD.

Η διάρκεια του giveaway μας θα είναι για 7 μέρες και θα ολοκληρωθεί στις 15/8

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο στο φόρουμ μας >>ΕΔΩ<< – Αφήνοντας ένα μόνο σχόλιο κάθε μέρα αυξάνετε τις πιθανότητες να είστε εσείς ο νικητής/νικήτρια.