Tuesday, July 1, 2025

Συνεργασία Philips και Razer φέρνουν τα RGB παντού στον χώρο σας [CES 2018]

-

Οι δύο εταιρίες θέλουν να φέρουν το συγχρονισμό ανάμεσα στις Chroma συσκευές της πρώτης εταιρίας και στα αρκετά διαδεδομένα πλέον Hue φώτα της Philips. Αυτή η μοναδική συνεργασία ανακοινώθηκε στο φετινό CES 2018.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ολόκληρο το δωμάτιο σας, ή ότι άλλο επιθυμείτε, να φωτίζετε στα αγαπημένα σας υποστηριζόμενα από τις συσκευές χρώματα.

Το update θα έρθει μέσω της εφαρμογής Synapse της Razer, ενώ θα χρειαστείτε επιπλέον ένα Hue V2 bridge, Hue λάμπες και τη Hue εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο.

Επίσης αρκετά δημοφιλή games όπως τα Overwatch υποστηρίζουν ήδη τη λειτουργία.

Φανταστείτε λοιπόν όταν παίζεται το δωμάτιο σας να παίρνει μια κόκκινη χροιά όταν βρίσκεστε σε μια αιματηρή μάχη ή μπλε όταν πετάτε στον ουρανό.

Dimitris Georgoulas
Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

FOLLOW US

0FansLike
3,913FollowersFollow
22,400SubscribersSubscribe
spot_img

Related Stories