Το Onleaks έκανε σήμερα ένα tweet αναφέροντας πως αν και η AirPods ασύρματη θήκη φόρτισης μπορεί να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα πάρα αυτά η νέα γενιά των ασύρματων ακουστικών της Apple, AirPods 2, μπορεί να λανσαριστεί αργότερα μέσα στο χρόνο και προς το τέλος του.

Το Onleaks έχει ένα καλό ιστορικό σε ακρίβεια τέτοιων διαρροών. Πιο πρόσφατα με ακρίβεια προέβλεψε τον ανασχεδιασμό των 2018 iPad Pro μήνες πριν αυτά επίσημα κυκλοφορήσουν. Επίσης ξεκίνησε τις φήμες για το σύστημα τριών φακών στα φετινά 2019 iPhones με την Apple αυτή την στιγμή να βρίσκεται ανάμεσα σε δύο πρωτότυπες υλοποιήσεις.

Σήμερα λοιπόν διαβάζουμε πως η ασύρματη θήκη φόρτισης των AirPods θα λανσαριστεί πολύ σύντομα από την Apple αλλά η νέα γενιά των AirPods δεν θα παρουσιαστεί ακόμη. Αυτό σημαίνει πως η νέα αυτή θήκη θα έρχεται πλέον με τα πρώτης γενιάς AirPods.

Το παραπάνω δεν θα πρέπει να φαίνεται περίεργο μιας και η ασύρματη αυτή θήκη φόρτισης ως ένα αξεσουάρ για τα AirPods ανακοινώθηκε πίσω τον Σεπτέμβριο του 2017 μαζί με το AirPower mat της Apple. Όπως γνωρίζουμε και τα δυο αυτά προϊόντα έχουν δεχθεί μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία τους και έτσι πολλοί ήταν εκείνοι που πιστέψαν πως η Apple θα παρουσίαζε αυτή την θήκη μαζί με τα 2ης γενιάς AirPods.

Σε ότι αφορά τα AirPods 2 το Onleaks αναφέρει πως τα 2ης γενιάς ασύρματα ακουστικά της Apple θα έχουν διαφορετικούς χρωματισμούς και θα παρουσιαστούν προς το τέλος του χρόνου.

Να υπενθυμίσουμε πως τα πρώτα AirPods παρουσιάστηκαν στο iPhone 7 event τον Σεπτέμβριο του 2016 και τελικά κυκλοφορήσαν στα ράφια των καταστημάτων στα μέσα Δεκεμβρίου εκείνης της χρονιάς.