Η Brikk φέρνει μια σειρά από χρυσά custom σχεδιασμού Apple Watch Series 4 στην αγορά για αυτή την περίοδο των εορτών. Το Lux Watch 4 θα είναι διαθέσιμο με μια ποικιλία σε ότι αφορά τα υλικά ενώ η εταιρεία κοινοποίησε και 3 χρυσές συλλογές με τις τιμές του να ξεπερνούν το $1 εκατομμύριο.

Η Brikk αναφέρει πως το Lux Watch 4 περιλαμβάνει νέο σχεδιασμό και πολύ μελέτη.

“Το Lux Watch 4 προέρχεται από την γέννηση 5 χρόνων έρευνας και μελέτης, σχεδιασμού. Ένα νέο σχήμα με ιδιαίτερη προσοχή στα πλαίσια είναι το μεγαλύτερο σημείο προσοχής αυτών των πλήρως customized Apple Watch των 40-44mm” 

To Lux Watch 4 Classic έχει 18Κ χρυσού και έρχεται σε χρωματισμούς κίτρινου, ροζ και λευκού αυτού με μια τιμή που ξεκινάει από τα $29,000 και ανάλογα των μπρασελέ και το υλικό που χρησιμοποιείται για αυτόν μπορεί να φτάσει και τα $59,000.

Το Lux Watch 4 Deluxe βάζει στην εξίσωση και πραγματικά διαμάντια και έτσι η τιμή του είναι ανάμεσα στα $44,000-$74,000.

Τέλος έχουμε το Lux Watch 4 Omni στα $69,000-$229,000.

Φυσικά για τους καταναλωτές που θέλουν περισσότερα διαμάντια ή κόκκινα ρουμπίνια αλλά και διαφορετική ποιότητα διαμαντιών η τιμή των custom αυτών Apple Watch φτάνει και ακόμη και ξεπερνάει το $1 εκατομμύριο.