Ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo της TF International Securities κοινοποίησε σήμερα μια νέα αναφορά που εστιάζει τα πληκτρολόγια της Apple.

O Kuo προβλέπει το πότε η Apple θα κάνει την αλλαγή των τωρινών butterfly πληκτρολογίων που συναντούμε στα MacBook με πιο αξιόπιστα που θα έχουν scissor διακόπτες.

Σύμφωνα με τον αναλυτή όλες οι αναβαθμίσεις των MacBook το 2020 θα έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την αλλαγή του προβληματικού σχεδιασμού των πληκτρολογίων τους με scissor διακόπτες που είναι μακρά πιο αξιόπιστοι και ένας σχεδιασμός που είχαμε σε παλαιότερα MacBook.

O Κuo αναφέρει πως η αλλαγή αυτή θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο με την έλευση του φημολογούμενου 16 ιντσών MacBook Pro, μιας συσκευής που ο αναλυτής συνεχίζει να τονίζει πως θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Επιπλέον ο Kuo προβλέπει πως το iPad Smart Keyboard θα υιοθετηθεί από περισσότερους χρήστες από το Φθινόπωρο και έπειτα εξαιτίας της έλευσης του iPadOS 13.

Όπως έχουμε αναφέρει η Apple φέρνει πολλές σημαντικές αλλαγές στο λογισμικό του iPad με την έλευση του iPadOS κάνοντας το tablet πιο δελεαστική λύση για χρήστες Windows laptops ή παλαιότερων notebooks.

Ο Kuo προβλέπει πως οι πωλήσεις των Smart Keyboard θα αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια φέτος και θα διπλασιαστούν στα 4 εκατομμύρια το 2020 ενώ η ανοδική τους πορεία θα συνεχιστεί το 2021 φτάνοντας τα 7 εκατομμύρια.