Στιγμιότυπο 2016-05-30, 1.02.41 πμ

Οι προσπάθειες για ένα public jailbreak εργαλείου συνεχίζονται από την κοινότητα και έτσι σήμερα στο φως της δημοσιότητας είχαμε ένα βίντεο που δείχνει ένα iPhone 6S να είναι jailbroken στην iOS 9.3.3 και που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Οι προγραμματιστές και δημιουργοί δεν είναι ούτε από την μακρινή Ασία ούτε από την Αμερική αλλά από την ίδια μας την χώρα την Ελλάδα.

Το όνομα της ομάδας είναι GSMagic και μπορείτε να τους ακολουθήσετε στον λογαριασμό τους στο Twitter εδώ για ότι νεότερο.

Πρόσφατα ο Luca Todesco δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο οποίο παρουσιάζει μία μέθοδο Jailbreak του iOS 9.3.2 η οποία πραγματοποιείται απευθείας από το Safari.

Ο Τοdesco, ο οποίος μας έκανε tease τα Jailbreak των iOS 9.2.1, iOS 9.3 και iOS 9.3.3, δήλωσε πως δεν πρόκειται να δώσει ο ίδιος κάποιος jailbreak εργαλείο στην κυκλοφορία αλλά έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως υπάρχουν διαθέσιμα exploits.

Η Ελληνική ομάδα της GSMagic από την πλευρά τους μας λένε να κάνουμε υπομονή για κάποιο public εργαλείο οπότε και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Ίσως τελικά το επόμενο jailbreak εργαλείο να έχει άρωμα Ελλάδας…. Εν αναμονή….

Δείτε το βίντεο τους: