Το TIME ονομάζει το iPhone X ως το 2ο καλύτερο gadget για το 2017

0
351

image

Το περιοδικό TIME κοινοποίησε την λίστα του με τα 10 καλύτερα gadget για το 2017 σήμερα και σε αυτή την λίστα βλέπουμε 2 από τα νεότερα προϊόντα της Apple.

Το iPhone X ήρθε λοιπόν δεύτερο ενώ το Apple Watch Series 3 έρχεται στην 9 θέση και είναι το μοναδικό wearable που βρίσκουμε σε αυτή την λίστα.

Την περασμένη εβδομάδα το TIME ονόμασε το iPhone X ως μια από τις καλύτερες 25 δημιουργίες – κατασκευές για το 2017 ενώ συνομίλησε για αυτό με τους  Jony Ive και Dan Riccio.

Σήμερα λοιπόν το iPhone X ξεχωρίζει για ακόμη μια φορά πίσω από το πολύ δημοφιλές Nintendo Switch ενώ στην 5η θέση βρίσκουμε το Samsung Galaxy S8.

To Time αναφέρει χαρακτηριστικά για το iPhone X:

“Ναι είναι ακριβό. Ναι είναι πολύ πιθανό να έχετε δυσκολίες στο να βρείτε ένα και ναι το Android ήταν εκεί πρώτο. Αλλά η νέα edge to edge οθόνη και το σύστημα αναγνώρισης προσώπου σίγουρα έχουν τοποθετήσει νέα στάνταρ στην βιομηχανία αυτή. Το Face ID της Apple παρά τις κάποιες ανησυχίες ασφαλείας ήδη χρησιμοποιείται πολύ πιο δημιουργικά από την αντίστοιχή τεχνολογία της Samsung. Εφαρμογές τρίτων όπως το Snapchat χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή με μεγάλη επιτυχία. Η αυτονομία της συσκευής σε συνδυασμό με την νέα οθόνη αλλά και την άριστη κάμερα και όλα αυτά σε ένα μέγεθος πολύ λειτουργικό κάνουν το iPhone X μια από τις κορυφαίες επιλογές για φέτος”

Οι πωλήσεις του Apple Watch Series 3 είναι εξαιρετικές ενώ έχει συλλέξει πολλές θετικές κριτικές. Αν και η νέα συσκευή δεν διαφέρει πολύ από αυτή της Series 2 γραμμή κατά γενική ομολογία έχουμε μια πολύ καλή αναβάθμιση.

Το Time αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Το τελευταίο smartwatch της Apple φέρνει επιτέλους το τηλέφωνο στο σπίτι. Μιας και υποστηρίζει LTE μπορείτε να δεχτείτε κλήσεις και μηνύματα στον καρπό σας ακόμη και αν η συσκευή σας δεν είναι σε εμβέλεια. Η 3η γενιά του Apple Watch έρχεται επίσης με έναν γρηγορότερο επεξεργαστή. Το Apple Watch δεν είναι εδώ για να αντικαταστήσει το τηλέφωνο σας αλλά η ελευθερία που σας δίνει αφήνοντας το στο σπίτι όταν πηγαίνετε για βόλτα ή για μια άσκηση είναι αρκετά ώστε να κερδίσει ακόμη και τους πιο σκεπτικούς για αυτή την συσκευή”