Όταν η Apple παρουσίασε το iPhone X πριν ένα ένα χρόνο ο Tim Cook το περιέγραψε ως το μέλλον του iPhone. Ένα χρόνο μετά και αυτό το μέλλον είναι εδώ.

Όλα τα 3 νέα μοντέλα που παρουσίασε η Apple έχουν τον ίδιο κεντρικό σχεδιασμό. Μια σε όσο πιο κοντά γίνεται όλο οθόνη σχεδίαση, με το Home Button να αποτελεί παρελθόν και την θέση του να την παίρνει το Face ID της εταιρείας και φυσικά όλα έρχονται με το nοtch στην κορυφή της οθόνης.

Το iPhone XR αποτελεί μια πολύ δελεαστική πρόταση προσφέροντας πολλά ακόμη και πέρα από τον σχεδιασμό κοντά στις άλλες δύο ακριβότερες ναυαρχίδες.

Μέσα σε όλα αυτά όμως υπάρχει και ένα άσχημο νέο…

Το iPhone SE δεν υπάρχει πλέον. Έχει εξαφανιστεί και από το website της Apple.

Αν κάποιος θέλει μια οικονομική λύση σε ένα iPhone πλέον το iPhone 7 καταλαμβάνει αυτή την θέση με την μείωση τιμής που του έκανε η Apple και που το έφερε κοντά στην τιμολόγηση του iPhone SE.

Για πολλούς χρήστες του iPhone SE ήταν το μέγεθος και ο σχεδιασμός που αγάπησαν και όχι η τιμή. Αυτοί και όχι μόνο ήταν που περιμέναν πως η Apple ίσως ανανέωνε αυτή την σειρά φέρνοντας το iPhone SE 2.

Αυτό πλέον όμως είναι πρακτικά αδύνατο. Όχι γιατί η Apple δεν παρουσίασε μια τέτοια συσκευή στο πρόσφατο event της όμως – κάτι τέτοιο δεν το περιμέναμε εξάλλου. Το iPhone SE ας μην ξεχνάμε πως είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο αντί για το τυπικό iPhone event της Apple τον Σεπτέμβριο.

“Η Apple πλέον στο δικό της site για το URL του iPhone SE παραπέμπει σε μια γενική iPhone σελίδα. Αν είχε σκοπό έστω και μετέπειτα να αναβαθμίσει αυτό το μοντέλο δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Πλέον έχουν αφαιρέσει κάθε αναφορά για το iPhone SE.”

Τέλος εποχής λοιπόν για το iPhone SE. Μια συσκευή που πραγματικά αγάπησε ο κόσμος και υπήρχαν πολλοί λόγοι για αυτό!