Το Ιαπωνικό blog Macotakara κοινοποίησε νέες πληροφορίες για το φημολογούμενο iPhone SE 2 με βάση πληροφορίες από ένα κατασκευαστή θηκών. Οι νέες αυτές πληροφορίες έρχονται μετά την αποκάλυψη της καταχώρησης της Eurasian που έδειχνε πως είμαστε εβδομάδες μακριά από την κυκλοφορία ενός νέου iPhone.

Αν και δεν περιμένουμε αυτό το νέο iPhone μοντέλο να είναι μια ναυαρχίδα άνετα θα μπορούσε να είναι το φημολογούμενο iPhone SE 2.

Με βάση τα παραπάνω ένα νέο iPhone SE μπορεί να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Μάιο ή τον Ιούνιο.

Γνωρίζουμε ότι η Apple έχει το ετήσιο συνέδριο της στις 4 Ιουνίου, WWDC 2018, με το Macotakara σήμερα να αναφέρει ότι ίσως να μην χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι και το καλοκαίρι.

Σύμφωνα λοιπόν με το σημερινό δημοσίευμα το δεύτερης γενιάς iPhone SE θα λανσαριστεί τον Μάιο με σχεδιασμό που θα παραπέμπει στο iPhone 5, με αναβαθμισμένο επεξεργαστή και συγκριμένα τον A10 του iPhone 7 και με υποστήριξη του Apple Pay μέσω NFC.

Επίσης αυτό το iPhone SE 2 μοντέλο δεν θα έχει μια θύρα ακουστικών παρά το γεγονός πως οι διαστάσεις του θα παραμείνουν οι ίδιες με τον προκάτοχο του. Ίσως η Apple να βελτιώσει την αδιαβροχοποίηση της συσκευής αυτής αν επαληθευτεί η αφαίρεση αυτή.

Για το αν θα υποστηρίζει η συσκευή αυτή και ασύρματη φόρτιση εκεί ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρα μιας και οι αναφορές είναι ανάμικτες με κάποιες να θέλουν την Apple να φέρνει και αυτό το χαρακτηριστικό στο iPhone SE 2 και κάποιες να μην το ενσωματώνει.