Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από την παραγωγική αλυσίδα της Apple και μέσω της Sina, η εταιρεία σχεδιάζει ένα πιο οικονομικό HomePod το οποίο όμως θα έρθει με την επωνυμία της Beats.

Αν και φήμες για ένα οικονομικότερο HomePod είχαμε και κατά το παρελθόν αυτή είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε πως ίσως αυτό έρθει με την επωνυμία της Beats.

H αναφορά παρουσιάζει την Apple να είναι σε συνομιλίες με την MediaTek για την κατασκευή αυτής της οικονομικότερης συσκευής. Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε κάτι τέτοιο μιας και παρόμοιες αναφορές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple έδειχναν τον εν λόγω προμηθευτή.

Κατά την επίσημη ανακοίνωση του AirPlay 2 πέρυσι η Apple ανέφερε πως αυτό το χαρακτηριστικό θα εμφανιζόταν και σε όλα τα Beats προϊόντα. Έτσι λοιπόν υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει κάποια σύγχυση και το φημολογούμενο οικονομικότερο HomePod να είναι στην ουσία έναν ανανεωμένο Beats προϊόν που θα υποστηρίζει αυτό το πρωτόκολλο επικοινωνίας της Apple.

Ένα AirPlay 2 Beats ηχείο θα έχει λογική να έρθει με μια τιμή στα $199 στην αγορά αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υποστηρίζει απευθείας την Siri χαρακτηριστικό που σίγουρα η Apple θέλει να το κρατήσει στενά συνυφασμένο με το HomePod της.

Επίσης αν και η Apple ίσως σκέφτεται σοβαρά την δημιουργία ενός πιο οικονομικού HomePod πάρα αυτά μοιάζει δύσκολο να θέλει να το φέρει στην αγορά με την επωνυμία της Beats.