Monday, February 24, 2025

H Αpple έκανε διαθέσιμη την iOS 8.1.2

-

Screen Shot 2014-12-09 at 21.04.24

Η Apple έκανε διαθέσιμη σήμερα το απόγευμα την iOS 8.1.2 με μια σειρά διορθώσεων σε bug αλλά και βελτιώσεις. Επιπλέον αυτή η κυκλοφορία λύνει και το πρόβλημα που είχαν πολλοί χρήστες με τα Ringtones τους από το iTunes Store.

Μπορείτε να προχωρήσετε στην αναβάθμιση του νέου firmware μέσω Settings > General > Software Update, η μέσω του iTunes συνδέοντας το iPhone, iPad ή το iPod touch σας στον υπολογιστή.

ios-8-1-2

Ως συνήθως για αυτούς που έχουν jailbreak την συσκευή τους αποφύγετε αυτή την αναβάθμιση μέχρι νεοτέρας.

Η σημερινή κυκλοφορία έρχεται τρεις εβδομάδες μετά την έλευση του iOS 8.1.1 στο κοινό που έκανε και patch το Pangu jailbreak. Η εν λόγω έκδοση εν συνεχεία μπόρεσε να γίνει exploit από την ομάδα της ΤaiG με ένα νέο jailbreak εργαλείο.

H σημερινή κυκλοφορία μπορεί να “σκοτώνει” και το δεύτερο αυτό εργαλείο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

Dimitris Georgoulas
Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

FOLLOW US

0FansLike
3,913FollowersFollow
22,200SubscribersSubscribe
spot_img

Related Stories