22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Οι χάρτες της Google και επίσημα παρελθόν από όλα τα προϊόντα της Apple

    iCloud-Find-My-iPhone-640x389

    Οι χάρτες της Apple είναι διαθέσιμοι για 2 χρόνια τώρα αλλά σήμερα ολοκλήρωσαν τον αρχικό σκοπό τους που δεν ήταν άλλος από την κατάργηση των χαρτών της Google από όλα τα Apple προϊόντα.

    Από σήμερα οι χρήστες του iCloud.com θα δουν την online έκδοση των Apple Maps όταν χρησιμοποιούν το Find My iPhone, αντί για τα Google Maps.

    Η Apple είχε ξεκινήσει αυτή την αλλαγή πίσω τον Ιούλιο και σήμερα έγινε και επίσημη.

    Η αντίστοιχη εφαρμογή του Find My iPhone είχε τους χάρτες της Apple από το iOS 6.

    Η έλευση των χαρτών της Apple το 2012 είχε δεχτεί έντονη κριτική από τους χρήστες και όχι άδικα μιας και σε καμιά περίπτωση τότε δεν ήταν έτοιμοι για το ευρύ κοινό. Η κατάσταση μάλιστα ήταν τόσο άσχημη που ο Tim Cook έδιωξε από την εταιρεία τον VP of Software, Scott Forstall, ειδικά όταν εκείνος αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη από τους χρήστες.

    Τα τελευταία δύο χρόνια η Apple δούλεψε σκληρά για να διορθώσει όλα τα σφάλματα και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό προϊόν – υπηρεσία.

    Τα προβλήματα βέβαια στοιχειώνουν ακόμη τους χάρτες της Apple βέβαια, μιας και η μεγάλη αναβάθμιση που όλοι περιμέναμε στο iOS 8 για την εν λόγω υπηρεσία δεν ήρθε ποτέ εξαιτίας εσωτερικών θεμάτων της ομάδας δημιουργίας τους.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles