Η Apple χθες και επίσημα ανακοίνωσε το iPhone 11 event της το οποίο θα λάβει χώρα την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 Ελλάδας στο Steve Jobs Theater στο Apple Park. Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις πολλοί είναι ήδη εκείνοι που κάνουν εικασίες για το τι μπορεί να σημαίνει η πολύχρωμη πρόσκληση της Apple σε ότι αφορά τις ανακοινώσεις της εταιρείας εκείνη την ημέρα.

Η πρόσκληση έχει το κείμενο “By innovation only” – “Μόνο με την καινοτομία” και πάνω από αυτό βρίσκεται ένα πολύχρωμο λογότυπο της Apple το οποίο όμως έχει χρώματα διαφορετικά από το κλασικό λογότυπο της εταιρείας με τα χρώματα από το ουράνιο τόξο.

Η πιο ασφαλής πρόβλεψη είναι πως τα νέα χρώματα αυτά στο λογότυπο αντιστοιχούν στους διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς με τους οποίους θα έρθει ο διάδοχος του iPhone XR. Μια αναφορά πίσω τον Μάιο παρουσίαζε το νέο iPhone XR σε χρωματισμούς white, black, yellow, green, lavender, και (PRODUCT) RED.

Η περσινή πρόσκληση του iPhone event ανέγραφε “Gather round” και ήταν μια σαφής αναφορά στην τοποθεσία του event και στο στρογγυλού σχεδιασμού Apple Park και Steve Jobs Theater. Ένα χρόνο πιο πριν η αντίστοιχη πρόσκληση έκανε αναφορά στο wallpaper του iPhone X.

Αν θέλετε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι περιμένουμε από την Apple στις 11 Σεπτεμβρίου διαβάστε τα παρακάτω δύο άρθρα μας: