Η Foxconn θα συμβάλει μαζί με την Inventec στην κατασκευή του HomePod

0
298

HomePod-Internal-Hardware

Την απρόσμενη καθυστέρηση στην κυκλοφορία του HomePod αναμένεται να βοηθήσει η Foxconn που με βάση σημερινή αναφορά θα μπει στην παραγωγική αλυσίδα της συσκευής έτσι ώστε βοηθήσει.

Το DigiTimes συγκεκριμένα αναφέρει πως η Foxconn θα ενταχθεί στην παραγωγική γραμμή του πρώτου έξυπνου ηχείου της Apple για το 2018. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σας είχαμε αναφέρει πως με επίσημη ανακοίνωση η Apple μετέφερε την επίσημη ημερομηνία της συσκευής από το τέλος Δεκεκεμβρίου σε κάποια στιγμή στις αρχές του 2018.

Η Inventec που είχε αναλάβει εξολοκλήρου την κατασκευή της συσκευής είδε μειωμένη απόδοση και κέρδη το 4o οικονομικό τρίμηνο φυσικά εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης. Το πλάνο πλέον αναφέρει πως μέσα στο 2018 η εταιρεία θα μπορέσει να παραδώσει περισσότερα HomePods – Υπολογίζεται πως μέσα στο 2017 η εταιρεία θα μπορέσει να δώσει μέχρι και 70 εκατομμύρια τέτοιες συσκευές.

Η καθυστέρηση αυτή της κυκλοφορίας των HomePod ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους υπόλοιπους κατασκευαστές έξυπνων ηχείων που αναμένεται να σημειώσουν σημαντικές πωλήσεις την περίοδο των εορτών απουσία της συσκευής της Apple.