Μια νέα ανφορά από το Digitimes κάνει λόγο πως το iPad Pro θα ανανεωθεί φέτος και μαζί με αυτή την ανανέωση θα έχουμε και ένα νέο έξυπνο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό.

Το Digitimes αναφέρει πως η Apple σχεδιάζει να φέρει τα scissor switch πληκτρολόγια σε όλες τις συσκευές της ξεκινώντας από το 13 ιντσών MacBook Pro και μάλιστα το πρώτο μισό αυτού του χρόνου.

Μετά από αρκετά χρόνια παραπόνων από τους χρήστες για τον butterfly μηχανισμό στα MacBook η Apple με το 16 ιντσών MacBook Pro έφερε ένα νέο scissor switch πληκτρολόγιο το οποίο και κέρδισε άμεσα τις εντυπώσεις.

Το ερώτημα παραμένει όμως πόσο χρόνο θα χρειαστεί έτσι ώστε η Apple να αναβαθμίσει και τα υπόλοιπα πληκτρολόγια στα MacBook. Το 16 ιντσών MacBook Pro είναι το πιο ακριβό laptop της Apple. Η πλειοψηφία των καταναλωτών λοιπόν δεν θα μπορεί να χαρεί αυτόν τον νέο μηχανισμό στο πληκτρολόγιο της Apple.

O αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε αναφέρει πως η Apple θα ανανεώσει όλα τα MacBook το 2020 με αυτά τα νέα πληκτρολόγιο. To Digitimes αναφέρει πως το 13 ιντσών MacBook Pro με τα scissor κουμπιά στο πληκτρολόγιο θα κάνει το ντεμπούτο του το πρώτο μισό φέτος. Έχουμε επίσης δει την Apple να κάνει εγγραφή ενός νέου MacBook Pro μοντέλου στην βάση δεδομένων της Eurasian και πολύ πιθανόν να είναι το 13 ιντσών MacBook Pro.

To Digitimes αναφέρει και μια ανανέωση στην iPad Pro γραμμή φέτος με ένα νέο Smart πληκτρολόγιο που θα έχει μάλιστα οπίσθιο φωτισμό.