Καθώς πλησιάζουμε στο event Σεπτεμβρίου της Apple το Bloomberg δημοσιοποίησε ένα αναλυτικό άρθρο για τα επερχόμενα προϊόντα της Apple. Σε αυτό έχουμε πληροφορίες για τα επερχόμενα iPhone 11, πληροφορίες για τις αναβαθμίσεις των iPad Pro καθώς και μια εικόνα για τα 2020 AirPods και για ένα πιο οικονομικό HomePod.

Για το iPhone το Bloomberg επιβεβαιώνει τις φήμες για την Pro ονομασία του στα OLED μοντέλα. Το άρθρο εστιάζει στην βασική αλλαγή που θα έχουν αυτά τα μοντέλα και που δεν θα είναι άλλη από το σύστημα τριπλών φακών.

Διαβάζουμε πως το λογισμικό στο iPhone 11 Pro θα μπορεί να κάνει λήψη τριών φωτογραφιών την ίδια στιγμή μια από κάθε φακό και εν συνεχεία θα τις συνδιάζει για να δίνει την καλύτερη δυνατή ανάλυση στην τελική λήψη. Μάλιστα βάση αυτού οι λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού θα είναι κατά πάρα πολύ βελτιωμένες. Επίσης οι χρήστες θα μπορούν να επεξεργάζονται το κάδρο και τις διαστάσεις της φωτογραφίας και μετά την λήψη με το χαρακτηριστικό αυτό να φημολογείται πως έχει την ονομασία Smart Frame.

To Bloomberg επίσης αναφέρει πως η ποιότητα του βίντεο στα iPhone 11 Pro θα βελτιώθει σημαντικά. Στο iOS 13 η Apple έχει ενσωματώσει μια σειρά από χαρακτηριστικά επεξεργασίας βίντεο μέσα στην εφαρμογή Photos. Το δημοσιεύμα αναφέρει πως τα νέα iPhone θα μπορούν να κάνουν αλλαγές ρυθμίσεων ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο την στιγμή λήψεως του βίντεο.

Σχετικά με το matte φινίρισμα στο πίσω μέρος το Bloomberg αναφέρει πως κάποιοι χρωματισμοί θα το ενσωματώσουν. Επίσης οι πλάτες των νέων συσκευών θα είναι πιο ανθεκτικές και θα προσφέρουν καλύτερη προστασία σε σπασίματα. Βελτίωση θα έχουμε και στην αντίσταση στο νερό ενώ θα έχουμε και αμφίδρομη φόρτιση για τα AirPods.

Επίσης θα έχουμε σημαντική αναβάθμιση και στο Face ID με την δυνατότητα αναγνώρισης του προσώπου το χρήστη από πολλαπλές γωνίες εξαιτίας ενός νέου αισθητήρα που θα ενσωματωθεί.

Για τον συνεχιστή του iPhone XR η Apple φέρεται να δουλεύει πάνω σε μια νέα πράσινη απόχρωση ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρξει ένα σύστημα διπλών φακών.

Φυσικά όλα τα νέα iPhones θα έρθουν με τον νεότερο επεξεργαστή της Apple που θα ενσωματώνει και έναν νέο μικροεπεξεργαστή.

Το Bloomberg επίσης αναφέρει πως νέα iPads επίσης έρχονται συμπεριλαμβανομένων νέων αναβαθμισμένων εκδόσεων για τα iPad Pro. Το δημοσίευμα αναφέρει πως τα νέα iPad Pro θα έχουν το ίδιο σύστημα κάμερας που θα έχουν και τα νέα iPhones. Επίσης θα έχουμε το λανσάρισμα ενός νέου 10.2 ιντσών iPad που θα αντικαταστήσει το 9.7 ιντσών μοντέλο.

Σε ότι αφορά το Apple Watch το Bloomberg αναφέρει πως θα έχουμε κεραμικό σασί καθώς και σασί από τιτάνιο αλλά δεν γίνεται κάποια άλλη αναφορά. H Apple επίσης ήδη δουλεύει πάνω σε νέα AirPods που θα προσφέρουν αντίσταση στο νερό και ακύρωση θορύβου.

Ένα νέο HomePod επίσης μάλλον θα λανσαριστεί το νωρίτερο στις αρχές του επόμενου έτους σε μια οικονομικότερη τιμή.

Τέλος αναφορά έχουμε και για το φημολογούμενο 16 ιντσών MacBook Pro χωρίς όμως να γίνεται κάποια συγκεκριμένη αναφορά στο χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας του.