Η Apple εγγράφει 6 νέα Apple Watch μοντέλα στην βάση δεδομένων της Eurasian

0
869

Η Apple έκανε εγγραφή αρκετών νέων Apple Watch μοντέλων με κωδικές ονομασίες στην βάση δεδομένων της Eurasian όπως αναφέρει σήμερα Consomac. Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει νέα Apple Watch μοντέλα στο iPhone event της που θα γίνει λογικά τον επόμενο μήνα.

Η ονομασία “Series 4” βρίσκεται και στα 6 αυτά μοντέλα ενώ τονίζεται πως τα εν λόγω θα έρθουν στην αγορά με εγκατεστημένο το watchOS 5.

Πιο συγκεκριμένα οι κωδικές ονομασίες των νέων αυτών Apple Watch είναι A1977, A1978, A1975, A1976, A2007 και A2008. Φυσικά και όπως είναι λογικά σε αυτές τις εγγραφές η Apple δεν δίνει άλλες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους.

Στο παρελθόν η βάση δεδομένων της Eurasian και οι εγγραφές της Apple εκεί είχαν αποκαλύψει τα επερχόμενα τότε iPhone 7, Apple Watch Series 2, και AirPods — Επίσης από εκεί είχαμε για πρώτη φορά πληροφορίες για το $329 iPad που παρουσίασε η Apple νωρίτερα φέτος καθώς και για τα ανανεωμένα 2018 MacBook Pro που είδαμε την εταιρεία να κυκλοφορεί τον προηγούμενο μήνα.

Πιστεύουμε πως η Apple θα έχει δύο μεγέθη για κάθε μοντέλο της Series 4 το ίδιο δηλαδή ακριβώς που είχαμε δει και με τις προηγούμενες χρονιές. Αυτό βέβαια και με βάση τις παραπάνω εγγραφές σημαίνει πως τον άλλο μήνα από την Apple θα δούμε μόνο 3 νέα μοντέλα.

Μια πιθανότητα είναι πως τα Series 4 μοντέλα θα έρχονται με cellular δυνατότητες και δεν θα υπάρχει κάποιο νέο μοντέλο που δεν θα υποστηρίζει αυτό το χαρακτηριστικό. Για σύγκριση τα Series 3 αποτελούνταν από 8 μοντέλα με 3 από αυτά να προσφέρουν cellular χαρακτηριστικά.

Μια άλλη πιθανότητα είναι πως η Apple δεν θα κυκλοφορήσει φέτος τα ακριβά μοντέλα από κεραμικό υλικό.

Το Apple Watch λογικά θα δεχτεί μια μεγάλη αναβάθμιση φέτος. Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo ανέφερε πως τα νέα μοντέλα θα είναι τα πρώτα που θα φέρουν αλλαγές και στον εξωτερικό σχεδιασμό μιας και θα έχουν μεγαλύτερες οθόνες και λεπτότερα πλαίσια.