Η Apple απέλυσε υπάλληλο της που η κόρη του έκανε hands on στο iPhone X

0
213

iphone-x

Όπως σας είχαμε παρουσιάσει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας εντύπωση μεγάλη προξένησε και φυσικά έγινε viral ένα βίντεο στο YouTube που παρουσίαζε το iPhone X πριν καν η Apple ανοίξει την φόρμα των προ παραγγελιών της την προηγούμενη παρασκευή.

H YouTuber Brooke Peterson έκανε διαθέσιμο ένα βίντεο παρουσιάζοντας την ημέρα της και το ταξίδι της στα κεντρικά της Apple όπου ο πατέρας της δουλεύει εκεί ενώ η έκπληξη ήρθε όταν ξεκίνησε να παρουσιάζει το επερχόμενο iPhone X!!

[VIDEO] Hands-On Space Grey iPhone X (found on YouTube – Brooke Peterson) from apple

H αφελής ενέργεια της αυτή ήταν τελικά η αιτία για να απολυθεί ο πατέρας της από την εταιρία. Η Apple ζήτησε αμέσως το κατέβασμα του video, απαίτηση στην οποία η Brooke ανταποκρίθηκε, αλλά το video είχε γίνει πλέον viral, φιγουράροντας στα trending videos του YouTube στις ΗΠΑ.

Η Brooke σε νέο video δηλώνει πως και αυτή και ο πατέρας της καταλαβαίνουν την απόφαση της εταιρίας και δεν είναι θυμωμένοι. Ωστόσο απορεί γιατί το δικό της video έφερε τόση αναστάτωση όταν υπάρχουν ήδη πολλά videos για τη συσκευή από άλλους YouTubers.