Friday, March 7, 2025

Η Apple πήρε την δεύτερη θέση στην λίστα με την καλύτερη εταιρική διαχείριση

-

Apple Inc. To Unveil iPhone 6S And Apple TV

Στην πρώτη λίστα που δημοσιοποίησε το Drucker Institute για εταιρείες με παγκόσμια εμβέλεια η Apple κατέλαβε την 2η θέση, μια θέση κάτω από την Amazon και μια πάνω από την Google. Σύμφωνα με την The Wall Street Journal αυτή είναι η πρώτη φορά που το Ινστιτούτο αυτό με τα αυστηρά κριτήρια του κοινοποιεί μια τέτοια λίστα.

Ο τομέας διαχείρισης βαθμολογείτε με βάση το πόσο καλά τα πάει η εταιρεία σε 5 διαφορετικές περιοχές που έχουν να κάνουν με τις βασικές αρχές του Mr. Drucker και οι οποίες είναι – ικανοποίηση, διαχείριση προσωπικού και ανάπτυξη, καινοτομία, κοινωνική ευθύνη και τέλος οικονομική δύναμη.

Η Apple όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω τα πήγε πάρα πολύ καλά παίρνοντας άριστα στον τομέα της οικονομίας και της καινοτομίας. Πήρε 4/5 στον τομέα των καταναλωτών, εργαζομένων και κοινωνικών ευθυνών.

Drucker-Management-Ranking-2017

Dimitris Georgoulas
Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

FOLLOW US

0FansLike
3,913FollowersFollow
22,200SubscribersSubscribe
spot_img

Related Stories